Afslører: Stort navn skal være vært på TV 2-show

Foto: Shutterstock

Den 11. september skal dronning Margrethes jubilæum fejres. Nu er værten for det store show på plads.

Nikolaj Lie Kaas har prøvet mange ting i sin efterhånden lange karriere som skuespiller. Alt fra store hovedroller i danske film som ‘Brødre’, ‘Kollision’ og ikke mindst filmene om ‘Afdeling Q’, hvor Lie Kaas spiller rollen som den sære, men dygtige politibetjent Carl Mørk.

Uden for filmens verden har Lie Kaas desuden været vært på ‘Zulu Comedy Galla’. Til september vil Lie Kaas endnu en gang trække i trøjen som vært, men det bliver dog i en lidt mere seriøs rolle. 11. september skal han nemlig stå i spidsen for TV 2’s fejring af dronning Margrethe. 

Læs også

24-årig fik et chok da hun filmede sig selv mellem benene

– Fejringen kulminerer søndag aften 11. september i et stort, direkte gallashow i Riddersalen på Christiansborg med Nikolaj Lie Kaas som vært. Han vil tage os igennem en aften, hvor der både er plads til tårer og grin, og en række store danske kunstnere kommer på scenen for at hylde vores dronning, fortæller Svend Rasmussen, der er TV 2-redaktør for gallashowet i en pressemeddelelse ifølge HER&NU.

Showet bliver en blanding af live-optrædener med store navne som Thomas Helmig, Malte Ebert, Clara, Hjalmer, Iris Gold, The Antonelli Orchestra og Jan Gintberg.

Desuden vil man kunne se nye og gamle klip fra dronningens regeringsperiode samt hilsner fra danskerne til Hendes Majestæt.

Allerede lørdag formiddag 10. september skydes fejringen af dronningen i gang, og her sidder værterne Natasja Crone og Morten Ankerdal klar i det royale TV 2-studie på Amalienborg Slotsplads sammen med blandt andre Ulla Terkelsen og Jakob Steen Olsen, som også tit medvirker i optakten til dronningens nytårstale.

Læs også

Ny check på vej til 300.000 danskere

 

 

Dagens Gossip