Aldrig sket før i Løvens Hule: “Vi er sindssygt stolte”

Jesper Buch vælger i aftenens afsnit af Løvens hule at investere i Bold Drinks. Foto: Per Arnesen / DR.

I aftenens afsnit af Løvens Hule skete der noget, der aldrig er hændt før i programmets danske historie.

For første gang nogensinde har et pitch, der i første omgang måtte forlade Løvens Hule uden en investering, gjort comeback. I aftenens afsnit kunne virksomheden Bold Drinks gå derfra med Jesper Buch og Christian Arnstedt som nye investorer – og 666.667 kroner at arbejde videre med.

Læs også

Løvens Hule i aften: Gamle kendinge vender tilbage

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

I sæson fem af Løvens Hule lagde de to unge iværksættere Lasse Søkilde og Adrian Valentin vejen forbi programmet. Her forsøgte de at overbevise de fem investorer, Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jacob Risgaard, Jan Lehrmann og Jesper Buch, om at investere i iskaffe-energidrikken Bold. Men de måtte slukøret forlade programmet uden den ønskede investering. Ingen af løverne hoppede med på ideen om en iskaffe-energidrik, og de gik tomhændet derfra.

I aftenens udgave af Løvens Hule vendte et par velkendte ansigter tilbage i programmet. Per Arnesen / DR.

Men i aftenens afsnit af Løvens Hule valgte Jesper Buch og Christian Arnstedt at investere i virksomheden.

Sådan er det gået

Siden Lasse Søkilde og Adrian Valentin første gang præsenterede deres virksomhed i programmet i starten af 2020, er der sket lidt.

Virksomheden er gået fra 39 forhandlere til i dag at have 900 bl.a. Fitness World, OK Plus, Q8, Cirkle K og Normal.

Med Christian Arnstedt og Jesper Buch i ryggen forventer CEO i BOLD Drinks Lasse Søkilde at ramme godt 6,5 mio. kroner i omsætning i 2021. Foto: PR.

“Vi ved nu, at der er et enormt marked for en sund, kaffebaseret energidrik til mennesker med behov for ekstra overskud. Vi skal dog endnu længere ud i markedet og kan sagtens konkurrere med selv de helt store spillere. Derfor er vi sindssygt stolte over at have landet en aftale med Jesper Buch og Christian Arnstedt. Med dem i ryggen kan vi nu for alvor gå i krig med de store kæder, og det tror vi, er nøglen til at sætte turbo på virksomheden, siger 22-årige Lasse Søkilde,” CEO i Bold Drinks.

Læs også

Jesper Buch beklager: Derfor har jeg været fraværende

 

 

 

Dagens Gossip