Alenemor til fem forarger Luksusfældens eksperter: ‘Det har været en nem løsning for dig’

Foto: TV3

Luksusfældens eksperter er taget til Herlufmagle for at hjælpe den enlige mor Anette med at få styr på sin økonomi.

I aftenens afsnit af realityprogrammet Luksusfælden er eksperterne Carsten Linnemann og Kenneth Hansen taget en tur til Herlufmagle for at hjælpe Anette.

Som enlig mor til fem børn i alderen 1 - 17 år har Anette nemlig svært ved at få sin økonomi til at hænge sammen.

Selvom hun bruger de fleste af sine penge på regninger og mad, kan Anette ikke lade være med at forkæle sine børn med legetøj og kæledyr. Men nu er Anettes budget kørt så meget af sporet, at hun er kommet bagud med sin husleje.

Læs også

Nickis forbrug forarger Luksusfælden-ekspert: ‘Det er kraftedme ulækkert’

Desuden har Anette en vandregning, der ikke er betalt og en søn, som snart skal på en studietur til 3.000 kroner. Et beløb, der heller ikke er betalt endnu.

Kenneth Hansen og Carsten Linnemann forsøger sammen at finde ud af, hvorfor Anette har brug for at optage lån og samtidig ikke kan betale alle sine udgifter. 

Da de kigger nærmere på Anettes økonomi, opdager de blandt andet, at hun har taget penge fra børnenes opsparinger for at kunne finansiere sit eget forbrug. 

Læs også

Tidligere bokser i Luksusfælden bruger tusinder på damer: Afsløret foran kæresten

Hver gang hun er i pengenød - næsten hver eneste måned - har Anette overført penge fra børnenes juniorkonto til sin egen konto.

- Det er jo rigtig dumt, altså. For det er jo nogle opsparinger, de junior-konti, det er jo reelt set nogen, jeg har lavet i forbindelse med, at jeg ville lave en konfirmationsopsparing. Så det er rigtig ærgerligt, at man bliver nødt til at trække dem tilbage igen. For det bliver der jo ikke noget opsparing af, lyder det fra Anette.

Hør Anette fortælle om sine lån fra børnenes juniorkonti i videoen lige herunder. 

Da eksperterne fremlægger Anettes budget for hende, står det klart, at hun ikke overholder aftalerne om husleje med sin udlejer, som hun ellers har et godt forhold til.

- Det her, det er jo lidt det samme, som med dine børns juniorkonti. Det har også været en nem løsning for dig. Fordi du vidste, de der penge var der. På samme måde med din udlejer, fordi du har en god relation, så er det måske okay at være lidt bagud, lyder det fra Carsten Linnemann.

- Der er måske et mønster her, i forhold til, hvordan du bruger dine penge.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Se med, når eksperterne kigger nærmere på Anettes budget i videoen lige herunder og resten af afsnittet, når TV3 sender Luksusfælden i aften klokken 20.00.

Luksusfælden-ekspert forarget over deltagers vilde køb: ‘Jamen Niels, for pokker’

 

 

Dagens Gossip