Anders og Torben i Thailand: "Alt gik galt undervejs"

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Tvillingerne måtte væbne sig med tålmodighed flere gange.

Efter et par år med coronarestriktioner og besværlige rejseforhold, har tvillingerne Anders og Torben endelig været i Thailand. Det asiatiske land er tvillingernes store kærlighed af flere årsager.

Begge har nemlig deres kæreste i landet, hvor de desuden er meget fascineret og interesseret i den lokale madkultur. Optimalt set, så stræber de to tvillinger da også efter at besøge kæresterne et par gange om året.

Læs også

Janni Ree taler ud om affære: "Jeg ville have ham"

Derfor var det også to spændte tvillinger, som tidligere på året kunne starte den længeventede tur fra Midtjyllands Lufthavn i Karup. Derfra videre til Kastrup, hvor rejsen så kunne fortsætte mod øst. Det var dog ikke uden udfordringer.

 – Det var dejligt at se dem igen, men meget gik galt undervejs, fortæller 52-årige Torben Petersen tilbage i Danmark ifølge Realityportalen.

Det startede med en kø på 500 meter i Københavns lufthavn, der slangede sig i sikkerhedskontrollen, hvor der var sparsomt med personale til at tjekke de mange passagerers vaccinationspapirer og andet.

Det tog fire timer, før de nåede frem til flysædet.

Da de så var ankommet til Bangkok efter samlet 18 timers flyvetur og skift i Zürich, måtte de bide tænderne sammen til et seks timers ophold på coronahotel isoleret i hver sit værelse for at vente på resultatet af en PCR-test, inden de endelig kunne falde i armene på deres kærester.

Så langt, så godt. Desværre varede glæden kort, for efter kun en uges samvær blev Torbens kæreste Nam desværre ramt af corona.

– Det var noget hø, for hun måtte tilbringe ti dage eller resten af vores ferie i isolation, siger Torben, der valgte at køre 500 kilometer nord for Bangkok, for at møde brormand Anders og Don, der driver en restaurant i en lille by.

Læs også

Russisk minister afslører, hvad Putin fejler

 

Dagens Gossip