Avengers-stjerne i kritisk tilstand efter snerydningsulykke

Foto: Shutterstock

Én af Avengers-universets store stjerner er i "kritisk, men stabil" tilstand efter en alvorlig ulykke.

Den amerikanske skuespiller Jeremy Renner, som er bedst kendt for sin rolle i Avengers-universet som 'Hawkeye', er i "kritisk, men stabil" tilstand efter en såkaldt "vejrrelateret ulykke."

Det skriver mediet Variety.

Læs også

To helikoptere kolliderede i luften: 4 dræbte og 13 sårede

"Vi kan bekræfte, at Jeremy er i kritisk, men stabil tilstand med skader, som han fik efter en vejrrelateret ulykke, der skete, mens han fjernede sne tidligere i dag," lyder det således fra en repræsentant for skuespilleren, som desuden har udtalt: 

"Hans familie er hos ham, og han er under fremragende behandling."

De nærmere detaljer om ulykken er endnu usikre, ligesom lokationen ikke er blevet bekræftet, men et kvalificeret bud lyder på, at ulykken skete i Washoe County i Nevada, hvor skuespilleren har et feriehus. 

Dette område har nemlig de seneste mange dage modtaget store mængder sne. 

Jeremy Renner var første gang at finde på skærmen i film som 'Dahmer' i 2002 og 'Neo Need' i 2005, men han blev først for alvor kendt, da han fik roller i større film som 'The Hurt Locker' fra 2008 og 'The Town' i 2010. 

For disse film blev han nomineret til 'Academy Award' for hhv. bedste skuespiller og bedste birolle, og der gik ikke længe, før han virkelig blev verdenskendt for rollen som Hawkeye i Avengers-universet, hvor man første gang så ham i filmen 'Thor' fra 2011. 

Siden har han medvirket i et hav af Avengers-film, fået sin egen serie, 'Hawkeye', og desuden medvirket i film som 'The Bourne Legacy', 'Arrival' og adskillige 'Mission: Impossible'-film.

Læs også

Lise Nørgaard er død

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip