'Badehotellet'-stjerne jubler

Foto: Shutterstock

Ulla Vejby er lige nu jublende glad, for hendes billetsalg til en landsdækkende turné går nemlig rigtig godt.

Ulla Vejby er bedst kendt som skuespillerinde, hvor hun blandt andet har medvirket i ‘Badehotellet’ og ‘Sygeplejeskolen’ i rollerne som henholdsvis Edith og Else.

Det er dog ikke Ullas eneste talent. Hun er nemlig også en ganske dygtig sangerinde, hvilket man sidste år kunne opleve i musicalen ”Oh Happy Day”.

Læs også

TV 2-profil melder ud: Det er slut

Nåede man ikke det, så fortvivl ej. I år drager Ulla Vejby nemlig på en turné rundt i landets kirker, hvor hun vil afholde en række kirkekoncerter.

Det er noget, som mange er interesserede i. Billetsalget går nemlig rigtig godt, kan multikunstneren oplyse.

Musik har altid fyldt meget i Ulla Vejbys liv, og lige fra hun var en lille pige, der voksede op på en gård i en lille by ved Horsens, har hun elsket at synge.

- Vi havde alle en stalddag hjemme hos min far, og når jeg skulle fodre kalve og grise, gik jeg bare med kosten i hånden og skrålede og drømte om at komme til at optræde, fortalte skuespilleren i interview med BILLED-BLADET sidste år.

Det er sket, hvilket naturligvis glæder hende. På Instagram skriver hun således:

- Mine koncerter sælger så godt lige nu og jeg er pisse glad. Der er en særlig glæde ved at skabe ting selv og sende det ud i verden. Vi har nogle enkelte frie dage på vores forårsturné og vores efterårsturné. Hvis du har lyst til at vi skal besøge din kirke så kig forbi hjemmesiden.

Læs også

Katerina Pitzner i vildt samarbejde: Nu kan du finde en værdifuld diamant i en chipspose

 

 

Dagens Gossip