'Bagedyst'-stjerne med stor nyhed

Foto: Shutterstock

Tilde Munkholm kan i et opslag på Instagram oplyse, at hun snart skal være mor.

Den store bagedyst’-deltageren Tilde Munkholm er gravid. Det skrev hun i går aftes på sin Instagram-profil.

– Der vokser en lille baby inde i min mave, lød teksten til billedet af hende og partneren Thomas, hvor man også kan se scanningsbilleder af fosteret.

Læs også

Dement mand blev ved med at vandre hjemmefra om natten - så fik 15-årigt barnebarn en genial ide

Den glædelige nyhed har været længe undervejs, så det er en lettet Tilde, der nu kan offentliggøre den store nyhed.

Familien fik det også først at vide her i juledagene.

– Vi er utroligt glade og lykkelige over at kun dele nyheden om, at vi til sommer udvider vores lille familie. Vi har fortalt det til familien over julen, og alle blev meget glade på vores vegne. I går kunne vi så dele nyheden med alle andre, og det er virkelig skønt, at vi nu kan nyde at være gravide uden at skulle holde det hemmeligt, fortæller Tilde til Realityportalen.

Tilde og Thomas har holdt på hemmeligheden siden oktober måned, så det er alligevel en god rum tid.

Netop derfor var der stor spænding, da nyheden skulle deles med resten af verden og ikke mindst alle Tildes knap 50 tusind følgere.

– Det har været en hemmelighed i lang tid, og det er så dejligt endelig at kunne fortælle det og dele det med jer. Mit hjerte banker hurtigt lige nu. Jeg har været nervøs hele dagen for at fortælle det, lød det fra 24-årige Tilde på sin Instagram-story, kort efter at parret havde delt nyheden.

Nyheden er blevet modtaget meget positivt blandt følgerne, hvor blandt andet ’Bagedyst’-vennerne Sæþór Kristínsson, Liv Martine og Micki Cheng har kvitteret med lykønskninger.

Læs også

Flixbus på vej til København væltet: 17 personer er kommet til skade

 

Dagens Gossip