Casper Christensen bytter Frank Hvam ud med Mikael Bertelsen, men Iben Hjejle er med

Foto: Viaplay

Casper Christensen og Frank Hvam har i mange år været et fast makkerpar i Klovn-serien, men nu skifter Christensen Hvam ud med Mikael Bertelsen.

I mere end ét årti har Casper Christensen og Frank Hvam underholdt danskerne med deres komedieserie Klovn, som mildest talt har været en kæmpe succes. 

I skrivende stund er der ni sæsoner af serien, og der kommer faktisk et helt særlgit juleafsnit på søndag, d. 27. november. 

Læs også

Flyet gik i brand, men parret overlevede: Så tog de usædvanlig selfie

Efter det er der dog ingen lovninger om, hvorvidt der kommer mere Klovn i fremtiden, men danskerne kan med garanti glæde sig til igen at se nogle af Klovn-skuespillerne på skærmen i den nærmeste fremtid. 

Én af disse er Casper Christensen, men det bliver ikke med hans faste makker, Frank Hvam, ved hans side. 

Christensen har nemlig skiftet Hvam ud med Mikael Bertelsen i sit nye tv-program 'All Exclusive', som ekskonen Iben Hjejle også medvirker i. 

Det skriver Kino

Interview-serie med kendte danskere

Serien bliver sendt på Viaplay og kommer til at bestå af 12 afsnit. 

Her kommer Christensen, med Bertelsen 'i øret', til at interviewe kendte danskere som for eksempel Thomas Helmig, Iben Hjejle, Sofie Linde, Helle Thorning-Schmidt og Medina. 

I serien vil Christensen optræde 100 procent som sig selv, men han vil også have fokus på at komme helt ind under huden på de kendte danskere, som medvirker i programmet. 

I en pressemeddelelse har komikeren udtalt følgende om programmet: "'All Exclusive' er det bedste non-scriptet, jeg har lavet. Mikael og jeg har skabt en ny måde at kigge på kendte mennesker på. Jeg har ikke set noget bedre tv i Danmark, ja i hele Norden, de sidste 10 år."

Læs også

Hjulmand og Schmeichel fik spørgsmål fra tunesisk journalist: Så 'døde' de begge af grin

 

 

 

Dagens Gossip