Dansk 'X Factor' audition går viralt: Jeg er helt vildt chokeret

Foto: Arkiv

Den danske gruppe går lige nu viralt på TikTok, hvilket de også selv er overrasket over.

I år kan en dansk audition i programmet ‘X Factor’ vise sig at blive en stor viral succes. Et klip er nemlig allerede gået amok på de sociale medier.

Det er drengegruppen Misunderstood, som har taget TikTok med storm. Videoen har mere end 2,4 millioner visninger og 222.000 likes.

Læs også

TV 2-profil melder ud: Det er slut

Sidste år gik Lasse Skrivers audition også godt. Her sang den daværende tømrerlærling fra Vejle en version af George Ezras ‘Budapest’.

Faktisk er Misunderstoods tal tre gange så høje som Lasse Skrivers var i sin tid.

- Da jeg så, at videoen begyndte at få mange views, tænkte jeg, der var sket en fejl. Jeg er helt vildt chokeret, siger 16-årige Fidel Nweke fra drengegruppen til TV 2 og tilføjer:

- Jeg har egentlig en ven, der også gik viralt, og der var jeg sygt nysgerrig om det, men nu hvor viraliteten også nogenlunde har ramt mig, har jeg lagt mærke til at, ja, der sker intet. Det er ikke, fordi at jeg lige pludselig kan flyve, selvom det ville være en god reward for at gå viral, siger han.

Det er både danskere og folk fra udlandet, der liker og kommenterer Misunderstoods audition.

Der er dog en detalje, som mange undres over. Grupen har nemlig deres mobiler med inde til audition for at kunne huske teksten.

Her er forklaringen, at de ikke stillede op som gruppe, men dommerne gerne ville se dem sammen, og derfor måtte de øve en sang på kort tid.

Du kan se videoen her.

Læs også

Bubber afslører: Derfor var jeg utro

 

Dagens Gossip