De var alle med i 'X Factor': Det laver de i dag

Foto: Shutterstock.com

Det er ikke gået stille for sig for sidste sæsons deltagere af 'X Factor'.

For fire måneder siden blev dette års udgave af ‘X Factor’ afsluttet. Her endte den bare 16-årige Mads Moldt fra Frederikshavn med at vinde hele showet. Dog var han naturligvis ikke den eneste, som kom langt i programmet.

I dette års udgave var der desuden også flere, som imponerede voldsomt til audition - dog uden at ende i liveshows. Men hvordan er det egentlig gået for sidste sæsons deltagere? 

Læs også

Ed Sheeran hylder Danmark: "Sikke et land"

Mads Moldt

Hos Mads Moldt, som altså vandt ‘X Factor’, har der blandt andet været festival og afslutningen på 9. klasse på programmet.

- Jeg har afsluttet mine eksaminer, holdt sommerferie og set Tyler, the Creator spille ”See You Again” (på Roskilde). Fra nu af kommer min tid til at gå med nye projekter og musikken, skriver han i en mail til TV 2.

Tina Mellemgaard

Tina Mellemgaards liv ændrede sig totalt allerede den dag, hun tilmeldte sig 'X Factor'. Hun besluttede nemlig i samme ombæring at droppe ud af gymnasiet og flytte fra Færøerne til København. Hun blev nummer tre i 'X Factor', og efter finalen er det gået stærkt for den unge færing. Siden da har hun lavet musik med blandt andet Thomas Buttenschøn.  Derudover har hun skiftet kunstnernavn. Hvor hun i 'X Factor' optrådte under sit fornavn, Tina, udgiver hun nu musik under navnet Tina Mellem. Hun fortæller, at 'X Factor' både har været den hårdeste og en af de bedste oplevelser i hendes liv.

- Nogle gange er det godt at tage nogle chancer. Jeg ved godt, det kan være skræmmende, men livet bliver altså bare så magisk, når man tør at drømme og tage chancer. Du ved aldrig, hvor en chance kan lede dig hen.

Lasse Skriver

En af dem, som tog alle med storm, men aldrig nåede i liveshow, var Lasse Skriver fra Ny Højen ved Vejle. Den daværende tømrer lærling blev vraget på bootcamp til fordel for Mads Moldt.

Dog har det ikke ødelagt en musikkarriere - tværtimod. Lasse har nemlig fået en pladekontrakt med Sony Music.

Han har udgivet flere singler – blandt andet sin udgave af George Ezras "Budapest", som han blæste dommerne bagover med til audition. Og lige nu arbejder han på sine egne sange, som han foreløbig har udgivet to af.

Til efteråret drager han på en danmarksturné, hvor der allerede nu er meldt udsolgt flere steder. København, Aarhus, Aalborg, Odense og hjembyen Vejle er de steder, hvor man vil kunne opleve Lasse Skriver live.

Han fokuserer 100 % på musikken nu, og er derfor ikke længere i lære som tømrer .

Læs også

Sygeplejersken tror ikke at nogen ser hende: Så tager moren et billede for at dokumentere det

 

 

Dagens Gossip