Diamantsøstrene med stor nyhed

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Thalia og Elvira Pitzner går i dag i luften med et nyt program.

Diamantsøstrene Thalia og Elvira Pitzner er bestemt ikke fremmed for et kamera. De to søstre tager selv mange billeder til sociale medier, og har desuden medvirket i flere tv-programmer.

Og nu står den på tv igen, for i dag får det helt nye program ’Pitzner Sisters’ premiere på Discovery +. ‘Pitzner Sisters’ byder seerne helt tæt på ‘Diamantdøtrene’ Elvira og Thalia Pitzner.

Læs også

Moderen kom hjem med sin nyfødte baby: Kort tid efter fik hun sit livs chok

Her åbner de unge kvinder op for deres liv og giver et ærligt indblik i deres helt særlige søskendeforhold. Et søskendeforhold fyldt med kærlighed, drillerier og humor og som ikke er svækket af, at Elvira bor i Dubai og Thalia i Danmark.

I ‘Pitzner Sisters’ ser man blandt andet Elvira flytte ind i sit første rigtige hjem i Dubai med sin nye kæreste. Hjemme i Danmark arbejder Thalia på at få solgt sin lejlighed, så hun på sigt med sin hemmelige kæreste kan få råd til at købe den bondegård, som Thalia altid har drømt om at få.

Hos Discovery er programdirektør  Pil Gundelach Brandstrup også meget tilfreds med det nye program, som hun forventer bliver populært.

- Elvira og Thalia Pitzner vil for Warner Bros. Discovery-seerne være velkendte ansigter, da vi har haft fornøjelsen af dem i programmer som ”Bare Elvira” og ”Stjerner i trøjen”. Vi kan se, at Pitzner-søstrene er rigtig populære blandt vores seere, og hver gang de er på skærmen, nyder de stor interesse. Derfor er jeg glad for, at de endnu en gang vælger at åbne op og dele deres liv med vores seere, siger programdirektør hos Warner Bros. Discovery i Danmark, Pil Gundelach Brandstrup i en pressemeddelelse.

Begge søstre har tidligere medvirket i programmet 'Diamantfamilien', mens Elvira også har haft programmet 'Bare Elvira'.

Læs også

Pia Kjærsgaard føler sig svigtet

 

Dagens Gossip