Diana er på kontanthjælp: Køber Gucci og Hummel til 1-årig datter for tusindvis af kroner

Skrevet af Ane Sørensen

06/12/2016
Foto: TV3
Foto: TV3
Den unge kvinde fra Horsens har aldrig haft et arbejde, fortæller hun i aftenens afsnit af Luksusfælden. Hun bruger blandt andet kæresten Dennis' dankort, uden at han ved det, når hun shopper løs.

Mest læste i dag

21-årige Diana fra Horsens elsker at købe nyt tøj til sig selv og sin etårige datter. Hun kan bedst lide mærkevarer som Gucci og Hummel, men Diana er på kontanthjælp og har ikke haft et job.

Derfor er det vanskeligt for hende at finde pengene til at betale for sine køb. Det betyder, at Diana også er begyndt at bruge kæresten Dennis’ konto til at dække omkostningerne med.

For nylig har Diana eksempelvis brugt 11.000 kroner på en gang, uden at fortælle det til Dennis, da hun købte tøj på nettet.

Derudover køber Diana også på kredit og betaler ikke sine regninger. Det har nu fået konsekvenser for Dennis, som er blevet indkaldt til Fogedretten.

- Jeg har meget dårlig samvittighed over, at jeg har brugt penge på det, som jeg har brugt penge på, for det er mange penge, og det er gået ud over Dennis, siger Diana.

I aftenens afsnit af 'Luksusfælden' er eksperterne taget til Horsens for at forsøge at hjælpe kæresteparret med deres økonomiske problemer.

Mød Diana og Dennis i videoklippet lige herunder og se, hvordan det går dem, når TV3 viser denne uges afsnit af 'Luksusfælden' i aften kl. 20.00.