'Disney'-producer løfter sløret: Vender Johnny Depp tilbage som Jack Sparrow?

Foto: Shutterstock

En producer for Disney har løftet sløret for, om vi skal forvente at se Johnny Depp i én af hans mest ikoniske roller i fremtiden.

Retssagen mellem den verdensberømte skuespiller Johnny Depp og hans ekskone Amber Heard kører på fulde drøn. 

Begge parter påstår, at den anden har udsat dem for fysisk og psykisk vold, og lige nu er det svært at holde styr på, hvad der er op og ned i retssagen.

Læs også

Efter 13 år hos TV 2: Nu er det slut

Faktum er, at Depp blev dømt af folkedomstolen allerede inden, retssagen begyndte. 

Den verdenskendte skuespiller, som har spillet ikoniske roller som Willy Wonka, Jack Sparrow, Hattemageren og Gellert Grindelwald, blev kaldt 'wife beater [red. kone tæver]' af den britiske avis The Sun, og da en domstol besluttede, at det var okay, tog det fart. 

Warner Bros.' Toby Emmerich besluttede på baggrund af anklagerne, at Mads Mikkelsen skulle overtage Depps ikoniske rolle som Gellert Grindelwald i den tredje 'Fantastiske skabninger'-film, selvom Depp havde haft rollen i de to første film. 

Derudover blev det af Disney besluttet, at Depp ikke længere skulle spille Jack Sparrow i de fremtidige 'Pirates of the Carribean'-film. 

Nu hvor retssagen er i gang, og der stille og roligt kommer mere og mere information frem, er støtten til Depp dog begyndt at vokse igen. 

Mere og mere tyder på, at det nærmere var Heard der mishandlede Depp, og det gør, at flere og flere er begyndt at støtte op om Depp, og flere millioner har faktisk skrevet under på, at de mener, at Heard bør skrives ud af 'Aquaman 2'-filmen, hvor hun ellers har en rolle, som sammenlagt optræder i cirka 10 minutter af filmen. 

Intet i retssagen, som forventes at blive afsluttet i juni, er afgjort endnu, men en producer fra Disney har afsløret, at de måske har fortrudt deres beslutning om at nægte Depp at spille Jack Sparrow i de to kommende 'Pirates of the Carribean'-film. 

Det skriver The Times.

I et interview blev produceren fra Disney spurgt, om Depp ville dukke op i de kommende film, hvortil han svarede: "Ikke på nuværende tidspunkt, men fremtiden er endnu ikke hugget i sten."

Det tyder altså på, at Disney måske vil tillade, at Depp i fremtiden spiller Jack Sparrow. 

Trods disse nyheder bør fans ikke glæde sig for tidligt, da den verdenskendte skuespiller tidligere har slået fast, at han aldrig vil have noget at gøre med Disney's piratfilm igen.

Om Depp kommer til at være med i de to planlagte film om den ikoniske sørøver, må tiden vise.

Læs også

Læs her: Sådan mindes de kendte Sidney Lee

 

 

Dagens Gossip