DR afslører: De er ikke længere sammen

Foto: Shutterstock.com

Knap fire måneder efter de sidste optagelserne kom i hus, så er virkeligheden en anden. Parret er ikke længere sammen i dag.

Spoiler-advarsel: I går blev sidste afsnit af DR-programmet ‘Gift ved første blik’ sendt. I denne artikel vil der være afsløringer fra programmet.

Mette og Morten. Michael og Christina.

Læs også

Pernille Skipper efter baby-episode: “Du er langt ude”

To af de fem par i denne sæson af ‘Gift ved første blik’ valgte at forblive gift, da de i programmets sidste afsnit torsdag aften afslørede for seerne, om de ville fortsætte ægteskabet.

Morten og Mette sagde ja til hinanden, da de blev gift ved første blik. I dag er de stadig sammen. Foto: Snowman.

Trods Christinas betænkeligheder ved at parre “to verdener”, så valgte hun sammen med Michael at sige ja til at blive sammen.

Men nu - knap fire måneder efter de sidste optagelserne kom i hus - så er virkeligheden en anden. Michael og Christina er ikke længere sammen i dag. 

Det skriver DR.dk.

Hverken Michael eller Christina har ønsket at udtale sig offentligt om bruddet, som altså betyder, at det i dag kun er Mette og Morten fra programmet, der fortsat er sammen.

Trods Christinas betænkeligheder ved at parre “to verdener”, så valgte hun sammen med Michael at sige ja til at blive sammen. I dag er de ikke længere et par. Foto: Snowman.

Fortryder ingen matches

Psykolog Gert Martin Hald, der har været med som ekspert i alle sæsoner af 'Gift ved første blik', fortryder ikke nogle af de fem par-sammensætninger i denne sæson. 

Dog er der en ting, som han mener, at eksperterne bør have mere fokus på fremover, fortæller han til DR.dk. Man kan ikke altid tro på, at deltagerne kan stå inde for det, de giver udtryk for i casting-processen. 

“Der er bare nogle områder, som for eksempel transporttid eller åbenhed over for andre politiske holdninger, hvor vi må sige: Det kan godt være, at personen selv mener at kunne rumme store forskelle, men hvis forskningen siger, at det kun gælder for de få og ikke de mange, må det veje tungere, og vi må overrule deres egen vurdering,” forklarer Gert Martin Hald.

Du kan se det sidste afsnit af ‘Gift ved første blik’ her. 

Læs også

Godt nyt til disse danskere: Belønnes med en ekstra månedsløn

 

 

 

Dagens Gossip