DR afslører nyhed

Seerne får lov til at opleve nyheden fra den 4. april.

Dit barn er på uforklarligvis væk, og der er ingen ledetråde, ingen vidner og intet motiv.

Læs også

Lene Beier lider af en kronisk sygdom

Det er virkeligheden for to af karaktererne i nyt søndagsdrama på DR.

I en drama-thriller omkring familie, hemmeligheder og forældreskab ser ny tv-serie fra 4. april på, hvem der i sidste ende bedst kan dømme ens handlinger. Er det samfundet, politiet, dig selv eller måske din mor?

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra DR

Manuskriptforfatter Mette Heeno forklarer, at serien først og fremmest er en medrivende karakterdrevet thriller, men den dykker også ned i mere dybe essentielle forhold omkring forældreskab.

Livet bliver vendt på hovedet for Jenni (Josefin Asplund), da hun en morgen vågner og hendes fem uger gamle baby er væk. Foto: Johan Paulin. (Foto: Johan Paulin © SVT)

“Hvad vil det sige at være mor og så igen miste den gave eller forbandelse, som det kan føles som, når man bliver mor? Hvad er det for nogle følelser af håb og kærlighed, men også desperation og rædsel, der knytter sig til forældrerollen, og hvor kan de følelser ultimativt føre dig hen? Det er nogle af de underliggende relaterbare temaer, som serien undersøger, mens alle leder efter den forsvundne baby,” siger Mette Heeno.

Hvem har ansvaret?

I serien, der har fået titlen Sneengle, er det ikke kun forældreparret, der søger efter sandheden. 

Det gør den danske sygeplejerske Maria, der bliver spillet af Maria Rossing, som blandt andet er kendt for Bedrag, Livvagterne og Bedre Skilt end Aldrig, også. Det samme gør politikvinden Alice, spillet at Eva Melander, blandt andet kendt for Grænse og Flokken.

De forskellige kvinder begynder således en jagt efter afklaring, men hvor de i jagten efter andres ansvar risikerer at glemme deres eget. I andre roller ses også flere danske skuespillere, blandt andre Amanda Collin, Johanne Louise Schmidt og Niklas Herskind.

Serien er en miniserie på seks afsnit af 60 minutter og har premiere søndag den 4. april klokken 20.00 på DR1 og DRTV. 

Læs også

Yderligere genåbning af Danmark

 

 

 

Dagens Gossip