Du kender hende som Pyrus' nisseveninde, Kandis: Her er hun i dag

Foto: Pressefoto TV2

Skuespilleren bag nissen, Kandis, fra Pyrus-universet er stadig at finde på 'de skrå brædder'.

I år kan man udover den helt nye 'Julehjertets hemmelighed' på DR og den tredje julekalender om nissen 'Tinka' på TV2 blandt andet også se 'Pyrus' i løbet af december. 

Oprindeligt var det den tredje af de i alt fire julekalendere om nissen, 'Alletiders Julemand', der skulle være sendt, men på grund af "stødende scener," valgte TV2 i sidste sekund at sende den sidste af de fire julekalendere, 'Alletiders Eventyr', i stedet. 

Læs også

Har du også undret dig? Derfor spilles 'Rumle' fra 'Julehjertets hemmelighed' af en pige

Her følger man som altid ungnissen Pyrus og arkivnissen Gyldengrød, men man møder blandt andre også den kvindelige nisse Kandis, som for første gang optrådte i den anden af de i alt fire julekalendere om den elskede nisse, 'Alletiders Nisse'. 

Denne julekalender blev første gang sendt i 1995, og siden dengang har den nu 56-årige skuespiller bag nissen, Christiane Bjørg Nielsen, været landskendt. 

Dengang var hun blot 29 år og spillede efterfølgende med i yderligere to Pyrus-julekalendere og filmen 'Pyrus på pletten', men i dag laver hun noget lidt andet. 

Det skriver Femina

Bjørg Nielsen er stadig at finde på 'de skrå brædder', men ikke som nisse. 

Siden 1995 har hun blandt andet medvirket i filmene 'Klatretøsen', 'Tvilling' og 'Kongekabale', ligesom hun har været med i TV2 Zulus tv-serie 'Kristian'. 

For tiden kan man se hende i forestillingen 'Hvis der var krig i norden' på Kolding Egnsteater.

Privat har hun to sønner; Ferdinand og Ludvig på henholdsvis 22 og 17 år.

Læs også

TV2-fjerner Pyrus-julekalender: Den kan misforstås af børn

 

 

 

 

 

Dagens Gossip