Efter 17 år er det slut: Ikonisk tv-program lukker ned

Foto: Shutterstock

Efter mere end 600 programmer og 17 år, så er det snart slut med 'De unge mødre' på Kanal 4.

Gennem de sidste 17 år har danskerne kunne følge en lang række af unge kvinder, som alle har det til fælles at de i en ung alder har fået et barn.

Programmet går under navnet ‘De unge mødre’, og er siden 2005 blevet sendt på dansk tv.

I programmet følger man som seer hverdagen som ung mor med alle de udfordringer og glæder, som det fører med sig. Den 21. oktober starter den 34. sæson, og det bliver også den sidste af sin slags.

Læs også

Parti vil give gratis offentlig transport i Danmark

Når sæson 34 er slut, så vil der nemlig ikke blive optaget flere sæsoner af det ellers så populære program.

Første sæson af den populære reportageserie blev som sendt første gang i 2005 på TV Danmark.

Siden da er ‘De unge mødre’ blevet den længst kørende reportageserie i Dansk tv-historie. Når sæson 34 slutter, har der i alt været sendt 634 programmer. 

- Der er flere generationer af danskere, som er vokset op med De unge mødre på skærmen, og som har haft fornøjelsen af at se dem og deres børn vokse som mennesker og familier. Det helt særlige indblik, som det er at få lov til at følge de medvirkende i nogle af deres bedste og værste stunder, vil vi gerne takke dem alle for, siger nordisk programdirektør for Warner Bros. Discovery Pil Gundelach Brandstrup og fortsætter:

- Når det er sagt, mener vi, at det er den rette tid at stoppe, mens legen stadig er god. De unge mødre var både kontroversielt og nyskabende, da det tonede frem på skærmen i 2005, og et af vores erklærede mål er netop at udvikle formater, som kan udfordre seerne.

Læs også

To simple tiltag gjorde at parret tabte sig 178 kilo - på et år

 

Dagens Gossip