Efter grove beskeder: Nu kommer Peter Ingemann med svar

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Den kendte tv-vært har modtaget flere grove beskeder på de sociale medier.

Peter Ingemann er en erfaren herre, der har ageret vært på flere populære programmer såsom 'Nybyggerne', 'Hammerslag' og 'Størst'.

Det seneste nye program, hvor den 48-årige rutinerede tv-vært står i spidsen, er programmet 'To ens - med Ingemann'.

Læs også

Tina Lund og Allan Nielsen træffer stor beslutning: Nu er det slut

Det er et simpelt program, der går ud på, at han og sine to venner, Anders og Claus, der begge er ejendomsmæglere, skal besigtige to boliger, der er forholdsvis ens, men som ligger to forskellige steder i landet. Herefter skal de gætte prisforskellen ud fra beliggenheden.

Det første program blev sendt onsdag i sidste uge, og siden da har Peter Ingemann modtaget kritik fra flere af programmets seere, skriver Ekstra Bladet

Det tackler Peter Ingemann dog med sin vanlige humor og selvironi. Flere af beskederne, hvori han kaldes alt fra forloren til populistisk, har han også valgt at dele på Instagram.

"Er den slags programmer ikke ved at blive noget fortærskede. Og det samme med Ingemann og hans forlorne folkelighed," skriver en mand ved navn Ulrik blandt andet.

En anden seer synes derimod, at det er trist, at Peter Ingemann forfalder til 'populistisk bras'.

Du kan se, hvad Peter Ingemann selv har skrevet om de mange beskeder på billedet herunder:

Gode seertal trods kritik

Selvom det ikke er et program, der har ramt plet hos alle, er der dog alligevel god grund til at smile hos Peter Ingemann. Der er nemlig blevet taget godt imod programmet, hvis man kigger på seertallet.

Ifølge Ekstra Bladet blev første episode nemlig set af intet mindre end 500.000 seere. Det har været med til at gøre programmet til det næstmest sete program i sidste uge, som kun blev overgået af sæsonpremieren på 'Alle mod 1'.

Læs også

Mor blev holdt for nar i 2 år: “Vi gav vores datter et unikt navn - så indså jeg, at min mand havde snydt mig'

 

 

Dagens Gossip