Efter skandale: Nu flytter DR-kendis til udlandet

17/08/2023 17:21

Nicolai Busekist

TV
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter at have været hovedperson i en potentiel sag om krænkelse, har DR-kendissen nu besluttet at forlade Danmark.

Mest læste i dag

Han er en af de mest kendte ejendomsmæglere i Danmark. Men nu siger Jesper Nielsen farvel til sit hjemland.

Ejendomsmægleren, der især er kendt i mange år at have været med i DR-hittet 'I hus til halsen', har solgt sit hus. Det skyldes, at han og familien har valgt at rive teltpælene op og forlade landet.

Jesper Nielsen har i løbet af det seneste år trukket en del overskrifter. Desværre har det ikke været for de mest positive historier.

Blandt andet har han været nødt til at se sig fyret fra sin egen ejendomsmæglerkæde, der tilmed bar hans navn. For omtrent et år siden, endte han med at blive skubbet ud af kæden, der var blevet solgt til Nykredit Mægler.

Kort tid efter kom det frem, at det ikke var helt uden grund, at Nykredit Mægler havde truffet denne beslutning. Derimod skyldtes det, at han blev undersøgt for at have opført sig krænkende i forbindelse med en julefrokost.

Efterfølgende har han flere gange afvist, at der skulle være hold i dette. Ganske vist har han medgivet, at der har været en episode med tre kvinder, men at de ikke har følt sig krænket.

Det hele er nu kulmineret med, at han og familien har solgt huset, for at kunne flytte til udlandet. Om det er på grund af de mange overskrifter, der har været i det seneste år, vides naturligvis ikke.

Det er SE og HØR, der har afsløret, at den kendte ejendomsmægler flytte fra Danmark. De har citeret hans kone, som har afsløret i et opslag på Facebook, at de har truffet den store beslutning.

"Drengene, Jesper og jeg glæder os til vores nye udenlands eventyr," skriver hun i sit opslag på det sociale medie.

For nylig lykkedes det Jesper Nielsen og familien at sælge deres bolig i Holte, der var udbudt til 13.995.000 kroner. Hvad den er blevet solgt for, er endnu ikke blevet afsløret. Er huset blevet solgt til prisen, står parret til gevinst på 5.795.000 kroner.

Desuden skriver Avisen.dk, at Jesper Nielsens kone på det seneste har været i gang med at sælge flere af parrets møbler og øvrige ejendele. Derfor tyder det på, at de er ved at gøre sig klar til den store flytning til et nyt land.