Endnu en deltager er afsløret: Sanger skal være med i ‘Vild med dans’

Her ses 'Vild med dans'-holdet fra den seneste sæson. Lige om lidt får 18. sæson af programmet premiere. Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix.

Den unge sanger har sagt ja til at deltage i TV 2-programmet.

For få dage siden kom det frem, at influencer og iværksætter Mascha Vang er en af de 12 nydansere i TV 2-programmet ‘Vild med dans’. Nu har kanalen afsløret endnu en deltager.

Læs også

Nu er det bekræftet: Hun skal være med i 'Vild med dans'

Det er sangeren Jimilian Ismaili, der bliver en del af danseprogrammet, skriver TV 2. Selvom Jimilian er vant til at stå på en scene, så kommer det til at være en udfordring, når dansetrinene skal læres.  

“Jeg er spændt på, hvordan det bliver at skulle danse i stedet for at synge. Jeg elsker musik og har rytmisk sans, men jeg har aldrig dyrket dans på den måde, og det vil jeg glæde mig til at lære,” lyder det fra Jimilian, der står bag sange som 'Kærlighedssangen', 'Bad for mig' og 'Dejlig'. 

Du kan lytte til nummeret 'Kærlighedssangen' her:

"Jeg glæder mig"

På Instagram har Jimilian også delt nyheden om deltagelsen i ‘Vild med dans’. 

“Mine damer og herrer, det her er the real deal. Jeg skal danse noget klassisk dans, og så skal jeg også danse noget latin dans. Alle sammen, jeg skal være med i ‘Vild med dans’, og jeg glæder mig,” lyder det blandt andet i videoen, hvor Jimilian afslører, at der er dans på programmet for ham i den kommende tid.

'Vild med dans' har premiere 10. september klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY. 

Læs også

DMI med klar besked: Det synger på sidste vers

 

 

 

 

Dagens Gossip