Endnu en kendis er afsløret: Skal være med i ‘Vild med dans’

Her ses 'Vild med dans'-holdet fra den seneste sæson. Lige om lidt får 18. sæson af programmet premiere. Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix.

“Jeg glæder mig helt crazy,” lyder det fra den danske bestseller-forfatter.

“Når jeg skriver mine krimier, så forsøger jeg normal at få mine fingre til at danse hen over tastaturet. Men nu skal jeg altså have hele kroppen i gang.”

Læs også

Bagedyst-stjerne skal være med i ‘Vild med dans’

Sådan lyder det fra den danske krimiforfatter Michael Katz Krefeld, der deltager i dette års udgave af ‘Vild med dans’. 

I en video på den officielle ‘Vild med dans’-Instagramprofil afslører den danske bestseller-forfatter, at han har takket ja til at være med i 18. sæson af det populære TV 2-program. 

“Jeg har fået det kæmpe privilegie at få lov til at være med i årets udgave af ‘Vild med dans’, og jeg glæder mig crazy,” lyder det begejstret fra Michael Katz Krefeld.

Udover bøger som  'Nattens udyr', ‘Skytsengel' og 'Mørket kalder', så har Michael Katz Krefeld også skrevet manuskripter til en række film og tv-serier, herunder DR-serien 'Nikolaj & Julie' og TV 2-serien 'Hotellet'. 

Det er derfor noget helt andet, at han skal på dansegulvet i den bedste sendetid fredag aften. Men det ser Michael Katz Krefeld alligevel frem til.  

“Jeg er millioner af kilometer væk fra min comfort zone, men jeg håber, at min danseglæde overvinder premierenerverne. Det er i hvert fald mit store mål at få styr på trinene og give den fuld gas på dansegulvet. Mest af alt så glæder jeg mig bare til at komme i gang med at danse,” fortæller han til TV 2.

De skal også danse med

 Michael Katz Krefeld er den 6. i rækken af kendisser, der er blevet offentliggjort i forbindelse med den kommende sæson af dansekonkurrencen på TV 2.

Derudover er influencer og iværksætter Mascha Vang, sangeren Jimillian, entertaineren Jacob Haugaard, svømmeren Pernille Blume og den tidligere Bagedyst-deltager Micki Cheng også blandt nydanserne i årets 'Vild med dans'. 

Vild med dans' har premiere 10. september klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY. 

Læs også

Sofie Linde afslører i nyt DR-program: Har valgt at trække sig

 

 

 

 

Dagens Gossip