Et af de sidste klip med Mopper: Her køber hun en særlig gave til Linse

Ane Sørensen

399 uger siden

|

24/11/2016
TV
Arkivfoto: Polfoto/Philip Davali
Arkivfoto: Polfoto/Philip Davali
Torsdagens afsnit af 'Familien fra Bryggen' byder på hjertevarme klip med Mopper og blev det sidste program, hvor hun var med.

Dagens topnyheder

I sæsonens sidste afsnit af den populære realityserie ‘Familien fra Bryggen’ følger vi Mopper, som er taget ud for at købe en ganske særlig gave til datteren Linse Kessler.

Hun vil nemlig forære Linse en gyngesofa til hendes have i Kongelunden. Geggo og Cengiz henter derfor Mopper i bilen, så de sammen kan tage ud for at kigge på sofaer.

Mopper er dog ikke helt tilfreds med udvalget. Gyngesofaerne er pæne nok, men det er lige som om, at der mangler nogle farver. 

Heldigvis lykkedes det for ekspedienten at finde noget spraglet på lageret, som falder lige i den kræsne Moppers smag.

Mopper gik bort søndag den 20. november efter et længere sygdomsforløb. Hun blev 78 år gammel, og familien har valgt at holde oplysninger om hendes sygdom privat.

Torsdag aften sender TV3 et hyldestprogram til Mopper, som med deres egne ord skulle være lavet med kærlighed til og respekt for ‘Familien fra Bryggens’ ældste medlem. Det bliver blandt andet et gensyn med de bedste klip, som tv-kanalen vil bruge til at hylde hele danmarks Mopper.

Du kan se Moppers jagt på den perfekte gyngesofa i videoklippene lige herunder.

Derudover kan du se sæsonens sidste afsnit af Familien fra Bryggen torsdag kl. 20.00 på TV3 efterfulgt af hyldestprogrammet til Mopper kl. 21.00.