Fjerner omdiskuteret klip i program: Nu forklarer DR hvorfor

Foto: Shutterstock.

Det var en fejl, lyder det fra DR.

I aftenens afsnit af ‘Gift ved første blik’ bliver der diskuteret politik, og i den forbindelse kalder Michael formanden for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, “racistisk”.

Læs også

Færdig hos TV 2: Efter 12 år det slut

Det kommer DR-seere ikke til at se, for den scene er klippet ud. 

Da DR tidligere på ugen udsendte afsnittet til anmelderne, var episoden med. Men onsdag modtog anmelderne en ny e-mail. Her blev det gjort klart, at diskussionen var fjernet fra programmet, der bliver sendt i tv torsdag aften.

Nu forklarer DR, hvorfor kanalen har valgt at fjerne det omdiskuterede klip, der i første omgang var med i afsnittet.

“DR sendte i starten af ugen et afsnit af 'Gift ved første blik' til pressen. I afsnittet indgik en kritisk udtalelse om Pernille Vermund, som ikke var forelagt for hende. Derfor er denne udtalelse klippet ud i det færdige program, der bliver publiceret i dag på DRTV. DR opdagede fejlen sent og rettede med det samme,” siger Anne Garlichs, programchef for fællesskaber på DR, til DR.dk. 

Betyder ikke noget

Geografisk bor deltagerparret Pernille og Michael langt fra hinanden. Hun er bosat i Horsens, mens han kommer fra Langeland. Men det er ikke kun geografisk, at deltagerparret er langt fra hinanden.

Michael får kort efter brylluppet fortalt Pernille, at han er ‘ræverød’, mens hun fortæller, at hun er ‘blå’.

Faste seere af programmet er altså klar over, at parret politisk er uenige, og derfor kommer den manglende scene ikke til at betyde noget, ifølge Anne Garlichs.

“Programmet handler om parforhold, kærlighed, og hvordan man som par udvikler sig. Det er ikke et program, hvor man skal konfronteres eller stå på mål for diverse overbevisninger,” forklarer hun.

Læs også

Lasse Rimmer efter brud: Derfor er han ikke klar til at date igen

 

 

 

Dagens Gossip