Flirtede med en pige på ferien: Kæresten opdagede det på tv

Foto: Shutterstock.com

Man bør altid holde sig i skindet, men særligt hvis man er på TV. Det kunne Zach Carpinello godt lære noget af, da hans udskejelser blev sendt på tv, og kæresten kiggede med.

Der findes sjældent en god grund til at være sin partner utro, og hvis man alligevel ender med at gøre det, så er det dumt at gøre det foran rullende kameraer.

Det var dog alligevel tilfældet for den 24-årige Zack Carpinello, der indtil for ganske nyligt var kæreste med realitystjernen Jenni ‘JWoww’ Farley fra det populære realityprogram, Jersey Shore.

Jersey Shore blev sendt fra 2009 til 2012, hvor der kom hele seks sæsoner, og selv da programmet blev stoppet, kunne seerne ikke få nok af dem.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

I 2018 vendte Jersey Shore derfor tilbage med størstedelen af det gamle cast i en serie, de valgte at kalde Jersey Shore: Family Vacation, og denne serie har også været et kæmpe hit.

Det seneste afsnit der blev sendt i fredags, kom dog til at koste forholdet for et af de medvirkende par. Jenni ‘JWoww’ Farley så nemlig sin kæreste være meget upassende med en af de andre deltagere, og det har hun været uvidende om i de seneste fem måneder.

Her ses JWoww med en anden Jersey Shore-deltager, 'Snookie' Foto: Shutterstock.com

Hun vidste nemlig ikke, at det var sket, før afsnittet altså blev sendt fredag aften i USA.

“Efter at have set aftenens afsnit er jeg meget såret. Jeg føler mig ikke respekteret af en, jeg kalder ven, og af en, hvor vedkommende erklærede sin kærlighed til mig. I fem måneder blev jeg holdt hen. I fem måneder var jeg naiv, blev grint af og blev en del af en historie, der vil hjemsøge mig resten af livet. Mit hjerte gør ondt på så mange niveauer,” skriver hun i et indslag på Instagram, inden hun fortsætter:

“Jeg lærte en ting af aftenens afsnit. Kend altid din værdi. Sænk aldrig din standard,” lød det fra realitystjernen.

 

I løbet af de seneste måneder har alt ellers virket som fryd og gammen mellem ‘JWoww’ og hendes nu eks-kæreste, Zack Carpinello. Han erklærede sin kærlighed til hende, og hun udtalte, at hun elskede hans selskab.

Blot en måned senere fandt ud ud af, hvad han havde lavet i tv-programmet.

Læs også

Ingen mødte op til 5-årig autistisk piges fødselsdag: Så fik far en fantastisk ide

 

 

Dagens Gossip