'Først til verdens ende'-par afslører: Vi kom først over målstregen

14/05/2023 12:49

Mathias Madsen

TV
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Trods eliminering var det faktisk Lucas og Fie, der kom først til Buenos Aires.

Mest læste i dag

Lige for tiden kan man følge med i et usædvanligt kapløb i programmet 'Først til verdens ende', som bliver sendt på TV2 og TV2 Play. 

Her dyster fem par bestående af henholdsvis et kærestepar, et par brødre, to venner, mor og datter og et par søstre om at komme først fra New York City i USA til Buenos Aires i Argentina.

Det lyder umiddelbart ikke som en særlig udfordrende rejse, men det hele bliver lige lidt vildere af, at parrene ikke må flyve eller bruge deres mobiler, computere eller lignende og desuden skal holde sig på et budget, som svarer til, hvad to flybilletter fra start- til slutdestinationen ville koste. 

Undervejs skal de forbi diverse checkpoints, og på to af checkpointsne bliver det par, der ankommer sidst, elimineret. 

De første til at ryge ud af konkurrencen var mor og datter, og herefter var det kæresteparret Lucas og Fies tur. 

"Det var forfærdeligt. Det var SÅ ærgerligt. [...] Vi følte, alt kørte. Lige inden vi åbnede bogen, var der et øjeblik, hvor jeg troede, vi var de første, så jeg var helt i chok, og vi var SÅ kede af det," har Lucas udtalt om elimineringen til Her og Nu

Men selvom parret altså blev elimineret, mens de resterende tre hold fortsatte kapløbet, så var det faktisk Lucas og Fie, der ankom til Buenos Aires først. 

Det har de forklaret til Her og Nu. 

"Vi havde planlagt og budgetteret til, at lige meget hvad, så ville vi stadig rejse hele turen. Så da vi var færdige, rejste vi rundt selv og endte også i Buenos Aires," har Lucas forklaret og uddybet, at de dog først tog tilbage til nogle af de tidligere lande for at opleve de ting, de ikke nåde at se. 

Alligevel formåede de at komme først til Buenos Aires, da de havde fordelen af internet og flere penge. 

Ifølge Fie ankom de til storbyen nogle timer før det første par i konkurrencen, og de blev der faktisk og fejrede jul sammen med brødrene Tue og Asger, som stadig er med i konkurrencen. 

Finaleafsnittet er endnu ikke sendt.