Fortidens hemmeligheder: Sylvester Stallone har medvirket i erotisk 'voksenfilm'

Foto: Shutterstock

Sylvester Stallone kan mere end at være actionhelt.

Sylvester Stallone er én af verdens mest kendte skuespillere. 

Den 75-årige stjerne har medvirket i et hav af film, men er nok bedst kendt for sin rolle som 'Rambo' i fem film af samme navn eller som hovedrolleindehaveren i hele syv 'Rocky'-film.

Læs også

Putins store planer for 9. maj: Det vil han gøre

Han har desuden medvirket i film som 'Escape Plan' fra 2013, 'Escape Plan 2' fra 2018, 'The Expendables' fra 2014 og 'Demolition Man' fra 1993 og været instruktør på flere 'Rambo'- og 'Rocky'-film.

Hvad mange dog ikke ved er, at hans aller første rolle var i filmen 'The Party at Kitty and Stud's', som mildest talt var en erotisk voksenfilm - nogle ville nok kalde det en decideret pornofilm. 

Filmen er fra 1970 og handler om Kitty og Stud (spillet af Stallone). 

Stud "er brutal og voldsom," men den unge Kitty nyder den voldsomme sex, som de to dyrker. Gennem filmen bliver der blandt andet brugt bælter til at piske Kitty i røven, og i løbet af filmen inviterer parret til en 'fest', hvor Stud ender med at have gruppesex med adskillige kvinder. 

Stallone har selv ifølge imdb forklaret, at han kun medvirkede i filmen, fordi han var "desperat."

"Det var enten at lave den film eller røve nogen, fordi jeg var ved enden - helt ved enden - af mit reb. I stedet for at gøre noget desperat, arbejdede jeg i to dage for $200 [...]," har verdensstjernen tidligere udtalt og forklaret, at lønningen fra filmen var skyld i, at han ikke længere behøvede at sove på gaden. 

På daværende tidspunkt var han nemlig hjemløs og sov blandt andet på en busstation i New York. 

Filmen, som Stallone selv har beskrevet som "forfærdelig," blev aldrig en stor succes, men den var startskuddet til en imponerende karriere, og kun seks år senere brød Stallone igennem i den første 'Rocky'-film. 

Siden har filmselskabet bag 'The Party at Kitty and Stud's' forsøgt at gøre filmen populær ved at udnytte Stallones succes, og filmen blev blandt andet omdøbt til 'Italian Stallion', og i Tyskland blev et billede af Stallone fra 'Rambo'-filmen fra 1982 brugt, da 'The Party at Kitty and Stud's' blev udgivet i landet.

Foto: Lmbd

Lige lidt hjalp det, og den første film med Stallone i hovedrollen blev aldrig en succes. 

Rettighederne til 'The Party at Kitty and Stud's' blev solgt på eBay for £270.000 (2,4 millioner kroner) i 2010.

Læs også

EU overvejer at støtte militært

 

 

Dagens Gossip