Halvnøgen Dar Salim viser muskler i første smugkig til 'Underverden 2'

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Dar Salim vender snart tilbage på det store lærred.

I 2017 udkom den danske actionfilm 'Underverden' med Dar Salim i hovedrollen. 

Filmen havde en lidt atypisk handling og omfavnede en genre, som danske film tit har svært ved at mestre.

Læs også

Hviderusland indsætter specialstyrker nær grænsen til Ukraine på grund af ukrainsk tilstedeværelse

Forhåbningerne var derfor ikke tårnhøje, men alligevel blev 'Underverden' en kæmpe succes, som solgte over 180.000 billetter.

Faktisk blev den så stor en succes, at vi ifølge Kino godt kan glæde os til 'Underverden 2', som 'rammer' de danske biografer til foråret 2023. 

Hvad opfølgeren helt præcis kommer til at handle om er fortsat hemmeligt, men filmens instruktør, Fenar Ahmad, har løftet lidt af sløret i en pressemeddelelse, hvor han har udtalt: 

"Når man piller de lag af et menneske, som tilsammen skaber dets identitet, så har man et væsen, som er reduceret til ingenting. Men driften efter at være nogen kan ikke undertrykkes. Den vil altid vinde. For ingen kan være ingenting. Alle har brug for at være nogen."

Derudover ved vi allerede nu, at Dar Salim vender tilbage i hovedrollen Zaid, ligesom Stine Fischer Christensen vender tilbage som Zaids kæreste, Stine. 

På rollelisten er blandt andre også at finde Birgitte Hjort Sørensen. 

Udover disse oplysninger er der også blevet delt et billede fra filmen, hvor en halvnøgen Dar Salim ses i mørket i en fængselscelle, hvor han er i skarp træning.

Dar Salim er udover at være kendt fra 'Underverden' også kendt fra et hav af film og tv-serier såsom ungdomsfilmen 'Fritfald', dramafilmen 'Kapringen', TV2-serien 'Kriger', tv-serien 'Borgen' og TV2's krimisucces 'Dicte'. 

Birgitte Hjort Sørensen har ligeledes været med i 'Borgen' samt et hav af andre film og tv-serier inklusiv udenlandske succeser som 'Game of Thrones' og 'Inspector Barnaby'.

Stine Fischer Christensen er udover 'Underverden' nok bedst kendt for sin rolle i Susanne Biers 'Efter brylluppet' fra 2006, hvor Fischer vandt Bodilprisen for bedste kvindelige birolle.

Læs også

Styrelse advarer: Trampolinfjeder havde nær slået 12-årige Jamie ihjel

 

 

Dagens Gossip