Har du også undret dig? Nu afsløres detaljer om populært program

Foto: Peter Leth-Larsen/TV 2

Nu besvares flere spørgsmål.

Lige nu ruller sæson 2 af TV 2s populære rejseprogram ‘Først til verdens ende’ over skærmen. Her følger man forskellige pars rejse til en ukendt destination, hvor man hverken må bruge fly eller mobil på rejsen.

Man skal blandt andet også klare sig for 16.000 kroner pr. person. Det skal både dække transport og mad.

Læs også

Sådan sparer to søstre 4.000 kroner om måneden

Når man ser programmet, så er der dog flere spørgsmål, som rejser sig. Hvordan optages deltagerne, hvor meget hviler man, hvordan finder de bare et arbejde i en by og så videre.

Her&Nu kan nu afsløre, hvordan meget af det hænger sammen. Hvert par følges af en kameramand og en tilrettelægger. De skal med over det hele.

Når deltagerne rejser rundt, så er det afgørende, at de kan få plads til fire på rejsen. Derfor spørger de altid efter fire billetter, når de skal med bus, tog eller anden transport.

Det samme gør sig gældende med hensyn til overnatning. Her kan der dog laves en undtagelse, så længe kameramanden kan komme med.

Deltagerne har også mulighed for at arbejde undervejs. Det er produktionen, der har arrangeret de mulige jobs på forhånd. Det hold, der kommer først ud af checkpoint må vælge arbejde først og så frem deles.

Der kan være nogle jobs, der ligger mere fordelagtigt på ruten end andre, og det er derfor en kæmpe fordel at kunne vælge job først.

Vælger man et job på listen, er man ikke tvunget til at tage det. Man kan godt vælge job fra undervejs, og så frigives jobbet til de andre deltagere.

Deltagerne vælger ikke selv at holde hvil på ruten, da der er tvunget 24-timers hvile, hvor deltagerne kan få lov til at være turister og slappe af, hvor de nu engang er.

Det er dog forskelligt, hvor de vælger at bruge deres 24-timers fri henne. Men på hver rute skal der afholdes 24-timers hvile.

Læs også

Grevinde Alexandra er dybt rystet

 

 

Dagens Gossip