Hendes mand var smittet med corona: TV 2-kendis fødte helt alene

Foto: Shutterstock.com

Corona-virussen satte en stopper for den fødsel, som Charlotte Jakobsen havde drømt om.

I 2018 vandt Charlotte Jakobsen og Fredrik Holm Koch TV 2-programmet Nybyggerne. Kort tid efter deltagelsen blev de forældre til en lille dreng, og nu kan de føje endnu et medlem til familien.

Læs også

Godt nyt til disse danskere efter lortebakterier i vandet: Nu kan vandet drikkes igen, men...

Charlotte Jakobsen har nemlig født parrets andet barn, en lille pige. Nyheden deler hun på Instagram.

"Tak for alle jeres krydsede fingre om at lillesøster ville vente i maven - det var hun tilsyneladende helt ligeglad med,” skriver Charlotte og fortsætter:

“Det blev en fødsel alene (bortset fra vidunderlige jordemødre), med en positiv coronatest til mig halvvejs og vigtigst af alt en dejlig datter til sidst,” slår hun fast.

Det var ikke med Charlotte Jakobsen egen vilje, at hun fødte alene. Men da Fredrik Holm Koch var smittet med corona, var det desværre sådan, det blev.

Afbrød ferie i København

Det er ikke mange dage siden, at Charlotte Jakobsen fortalte sine følgere, at Frederik Holm Koch var ramt af corona.

“I morges fik vi den besked, vi virkelig har frygtet, Fredrik er positiv for corona. Vi måtte jo akut afbryde vores miniferie i København sidste onsdag, fordi vi fik beskeden om, at vi havde været i nærkontakt med en smittet. Derefter er vi blevet testet, og indtil imorges var alle negative. Men altså ikke længere. Det er enormt frustrerende, mest fordi jeg er højgravid og kan gå i fødsel når som helst fra nu af, og hvis jeg går i fødsel, så skal jeg føde uden Fredrik, noget jeg bestemt ikke har lyst til,” skrev hun.

Lillesøsteren ville ikke vente inde i maven, og derfor måtte Charlotte Jakobsen altså føde alene.

Læs også

Nu får du 3 gratis tv-kanaler

 

 

 

 

 

Dagens Gossip