Her har du set ham før: Morten fra 'Robinson Ekspeditionen' har været med i et hav af programmer

Foto: Facebook / Robinson Ekspeditionen

Hvis du synes, at du har set Morten Øgaard fra dette års 'Robinson Ekspeditionen' før, så tager du formentlig ikke fejl. Han har nemlig været med i lidt flere tv-programmer end de fleste.

Idrætslæren Morten Øgaard er lige for tiden aktuel i Danmarks måske bedst kendte realityprogram; 'Robinson Ekspeditionen'. 

Programmet kører på 23. sæson, og undervejs er det i år blevet afsløret, at Mortens afdøde mor var kæmpe fan af programmet, og at han derfor er stolt over at være med.

Læs også

Genialt tænkt: Esben Dalgaard lander kæmpe TV-job

Det er dog ikke altid, at han har troet, han kunne klare 'Robinson Ekspeditionen'. 

Det har han fortalt til Ekstra Bladet og uddybet, at han især har været nervøs for manglen på mad, men det har altså som bekendt ikke holdt ham tilbage, og han må da også siges at være en erfaren herre, når det kommer til gameshows. 

Den garvede gameshow-deltager har nemlig ifølge ham selv deltaget i omkring "ti stykker" gennem tiden. 

"Jeg lagde ud med 'Mandagschancen i 1993," har Morten således forklaret og uddybet, at han blandt andet også har været med i 'Grisk' to gange, 'Lykkehjulet', 'Hvem vil være millionær' og 'Stifinder'. 

Faktisk har han været med i så mange gameshows, at han ikke kan huske dem alle sammen, og der er én helt særlig grund til, at han bliver ved med at melde sig. 

"Det er gratis at deltage, og man kan vinde penge," lyder forklaringen fra Morten, som sagtens kan huske de programmer, som han rent faktisk har vundet penge i. 

Det gælder blandt andet 'Lykkehjulet', ligesom han også har vundet 100.000 kroner i Ekstra Bladets skrabekonkurrence i 1993. 

Derudover har han efter eget udsagn været "0,65 sekunder" fra at vinde én million kroner i 'Hvem vil være millionær' sammen med Bertel Haarder. 

Om han vinder 'Robinson Ekspeditionen' 2022 og dermed pengepræmien på 500.000 kroner må tiden vise. 

Læs også

Lige før liveshow: Christian Degn ramt af stor sorg

 

 

 

Dagens Gossip