Hjem til gården-vinder ramt af dødsfald i familien under optagelser

29-årige Simon Borch Rasmussen er vinder af Hjem til gården - sæson 5. Foto: Lotta Lemche/TV 2.

Op til finalen var det noget andet end deltagelsen i programmet, der fyldte i Simon Borch Rasmussens tanker.

29-årige Simon Borch Rasmussen kan kalde sig vinder af TV 2-programmet Hjem til gården. Det står klart efter, at han i søndagens finaleafsnit sikrede sig sejren.

Læs også

Her advarer borgmester: “Vi er tæt på lokal nedlukning”

Men op til finalen var det noget andet end deltagelsen i programmet, der fyldte i Simon Borch Rasmussens tanker.

Det fortæller han til Billed Bladet.

“Min farmor døde, mens jeg var inde på gården, så jeg skulle til begravelse, få dage efter at jeg kom hjem. Jeg fik det at vide, to timer efter jeg havde vundet tvekampen over Mikkel i afsnit ni,” fortæller vinderen til ugebladet.

Den 94-årige farmor var syg, så Simon Borch Rasmussen var klar over, at dødsfaldet kunne ramme under optagelserne. Derfor havde havde lavet en aftale med sin far. Der skulle ringes op til produktionsholdet, hvis der skete noget med Simons farmor. Da han modtog beskeden om, at faren var i røret, vidste han godt, hvad der var sket.

“Man er aldrig rigtig forberedt på at miste et familiemedlem. Jeg ville ønske, hun havde set programmet, da hun selv har boet på en gård,” fortæller Simon Borch Rasmussen til Billed Bladet.

Den sidste sæson

Simon Borch Rasmussen er den sidste vinder af Hjem til gården. TV 2 har meldt ud, at der ikke kommer flere sæsoner af det populære program.

“Vi har haft fem fantastiske sæsoner af Hjem til gården, hvor hver sæson har haft sit helt særlige præg med spændende og nye greb undervej,” forklarer kanalchef på TV 2 Dorthe Thirstrup til Ekstra Bladet og uddyber, at der skal være plads til fornyelse.

Det er altså femte sæson, der blev rundet af søndag, hvor Simon Borch Rasmussen hev sejren i land og kan kalde sig vinder af Hjem til gården 2021.

Læs også

Breaking: Mundbind og coronapas bliver udfaset