Huset, som gav inspiration til én af tidens største gyserfilm, er solgt for enormt beløb

Foto: Shutterstock

Ét af verdens mest hjemsøgte huse har fået ny ejer, og hun fik det ikke billigt.

De fleste, der har set gyserfilmen 'The Conjuring' (red. Nattens Dæmoner), ville nok ikke overnatte i huset, hvor handlingen finder sted, selvom de fik penge for det. 

Alligevel er huset, som filmen har fået inspiration fra, blevet solgt for et enormt beløb.

Læs også

Babyer blev forvekslet ved fødslen: 77 år senere har tv-program afsløret sandheden

Det skriver Ladbible

Selvom den nye ejer har betalt $1,52 millioner (10,5 millioner kroner) for huset, har hun dog ikke planer om hverken at bo eller sove i det hjemsøgte hus, da hun har fulgt de tidligere ejeres råd om at lade være. 

Huset blev bygget i 1826 og har siden været hjemsted for et utal af uforklarlige begivenheder, og man mener, at huset er hjemsøgt af den tidligere beboer Bathsheba Sherman. 

Hvis navnet ringer en klokke, er det måske, fordi det rigtige navn blev brugt i 'The Conjuring'-filmen fra 2013, som er inspireret af husets mange uhyggelige historier. 

Spøgelsesjægerne, Ed og Lorraine Warren, som optræder i filmen, er også baseret på ægte mennesker, da det var de to spøgelsesjægere, der i 70'erne forsøgte at "rense huset for ondskab."

De to har efter filmens udgivelse i 2013 bekræftet, at hændelserne i filmen fandt sted i virkeligheden. 

De der har set filmen ved, at ingen kan have lyst til at bo i huset, men alligevel kom der utrolig mange bud på huset, der har 14 værelser, da det blev sat til salg sidste år, og nu er det blevet solgt for $320.000 mere end salgsprisen på $1,2 millioner. 

Den nye ejer er 58-årige Jacqueline Nunez, som altså har afsløret, at hun ikke har planer om at bo i huset. 

"Dette er et meget personligt køb for mig," har hun udtalt til The Wall Street Journal og uddybet: "Da det kom på markedet, tænkte jeg: 'Dette er en ejendom, som gør det muligt for folk at tale med de døde.'"

Hun har forklaret, at huset skal bruges til at afholde events. 

"Jeg er ikke bange for huset.... Spørg mig om det igen om et år," har hun udtalt.

Læs også

Elvira Pitzner beskyldt for dyremishandling

 

 

Dagens Gossip