I morgen vender DR-profil tilbage

Foto: Shutterstock.

Nu vender Frank Erichsen tilbage.

Når Frank Erichsen tirsdag 4. maj byder velkommen til en ny sæson om livet på Kastaniegaarden, hedder udsendelserne ikke længere Bonderøven, men Frank & Kastaniegaarden.

Læs også

Det er slut: DR-par går fra hinanden

Den nye sæson går i gang tirsdag klokken 20.00 på DR1 og fra morgenstunden på DRTV, oplyser kanalen.

Selvom programmets titel ændres i den nye sæson, så lover DR, at en stor del af indholdet stadig er det samme. Dog vil Frank Erichsen også i ny og næ tage væk fra gården og se, hvordan man gør tingene andre steder.

Til interesserede oplyser DR, at Frank Erichsen i første afsnit i denne sæson ser på sin gavl, et pæretræ og mølleklapper.

Første afsnit af af Bonderøven blev sendt i 2008, og du kan se tidligere sæsoner på DR.tv.

Ikke det eneste nye

DR oplyser, at det ikke er det eneste nye program, der er på sendefladen tirsdag.

I det nye program Madnørderne tester madnørd og youtuber Jacob Jørgsholm, om det er muligt at lave sit eget fastfood præcis som det fra fastfood-kæderne. 

Køkkenchefen Emilie Qvist Kjærgaard vil høste tang i Limfjorden og lave næringsrig og klimavenlig mad af den. Og så giver slagter Michael Museth tips og tricks til en friskbagt, hjemmelavet leverpostej, skriver DR om programmet, der bliver sendt klokken 20.30.

“I 'Madnørderne' kan du møde nogle af de mest passionerede og nørdede mennesker i Danmark, der alle brænder for madlavning. De vil inspirere dig til at gå på opdagelse ude i naturen og hjemme i dit køkken,” lover kanalen. 

Læs også

Solgt i Bilka: Nu tilbagekaldes produktet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip