Ingen tvivl: Hun er favorit til at vinde X Factor i aften

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Der er finale i X Factor i aften, og vinderen af konkurrencen skal findes.

Det kom nok bag på mange X Factor-seere, at den unge solist Lucca i sidste uge forlod konkurrencen sammen med Dan. 

Det havde oddssætter og ekspert på X-Factor, Mathias Reimer Larsen, heller ikke set. Gennem hele konkurrencen har han haft Lucca som favorit til at vinde.

Læs også

Dejlig overraskelse fra kongehuset

“Det er klart, at når vi skal sætte odds, så er det i overvejende grad ud fra vokal og performance. Og der var Lucca klart den stærkeste. Men man skal ikke undervurdere deltagernes popularitet hjemme i stuerne. Og noget kunne tyde på, at Lucca ikke havde sunget sig helt ind i danskernes hjerter,” lyder det fra Mathias Reimer Larsen i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Det har Solveig til gengæld. Og for første gang siden X-Factor 2021s begyndelse ligger den 15- årige sangerinde som svag favorit til at vinde med odds 2.10 – skarpt forfulgt af Nicoline Steen Kristensen med odds 2.25, skriver Danske Spil.

Skal skrue charmen på

Deltagerne i den unge kategori har siden start været vinderfavoritter, slår Mathias Reimer Larsen fast. 

“Vi kan se, at Solveig er meget populær hos vores spillere, og det plejer også at være en god indikator for, hvor spillet er på vej hen,” forklarer han.

Men Blachman har før hevet sejren i land som coach. Derfor afviser Mathias Reimer Larsen ikke, at der kan ske overraskelser i aftenens finale. 

“Simon og Marcus har dog Blachman som coach, og med ham kan alt jo ske, da han er utrolig stærk og har hevet mange sejre hjem i de seneste år. Men de skal godt nok skrue op for charmen, som de helt sikkert har meget af, men også op for deres sangegenskaber hvis de skal vinde,” lyder det fra Mathias Reimer Larsen.

Læs også

Danskere kan glæde sig: Der kommer flere

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip