Iværksætter modtog mail fra DR efter Løvens Hule: “Fik så ondt i maven”

Løverne i DR-programmet Løvens Hule: Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jacob Risgaard, Jan Lehrmann og Jesper Buch. Foto: Per Arnesen / DR.

Det var en uventet drejning, lyder det fra iværksætteren.

I seks sæsoner har håbefulde iværksættere præsenteret deres ideer for investorerne i DR-programmet Løvens Hule.

Læs også

Løvens Hule-investor jubler: Det var ikke forventet

I sæson fem stod Trine Hansen foran de fem løver: Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jacob Risgaard, Jan Lehrmann og Jesper Buch. Hun pitchede ideen om sin virksomhed Party In A Box, der sælger partykasser, der skal gøre det nemt at afholde fester.

Den ide var Mia Wagner med på, og Trine Hansen forlod programmet med en investering fra Løvinden, der på daværende tidspunkt var koncerndirektør i Freeway.

“Med valget af Freeway får jeg masser af know-how om udvikling og drift af onlineforretning og markedsføring, og nu begynder rejsen fyldt af fester og succes,” skrev Trine Hansen på sin hjemmeside efter oplevelsen i Løvens Hule.

Modtog mail fra DR

Men selvom skærmtiden på DR var et overstået kapitel, så var kanalen ikke færdig med at holde øje med Trine Hansen. I et opslag på LinkedIn fortæller den unge iværksætter, at hun sidste år lancerede en børne MGP Box. En god ide tænkte hun selv. Men DR var ikke helt enige til at starte med.

“En dag sidder jeg i et møde og som mange andre får jeg notifikationer om mails på mobilen og pludselig ser jeg en mail med emnefelt 'Uberettiget brug af MGP i produkt', hvor afsenderen var DR. Jeg fik så ondt i maven, at jeg måtte afbryde mødet for at gå ud og læse den lange mail med mange ‘farlige’ juridiske ord,” skriver hun i opslaget.

Hun kontaktede straks DR, og heldigvis var kanalen til at snakke med. Samtalen resulterede i, at Trine Hansen fik eneret til at sælge Børne MGP boxen i Danmark. I weekenden løb MGP af stablen, og i den forbindelse blev der sendt 450 boxe ud til festglade børn, tilføjer Trine Hansen i opslaget.  

Læs også

Jesper Buch beklager: Derfor har jeg været fraværende

 

 

 

Dagens Gossip