Jacob Risgaard indrømmer: "Man vænner sig ikke til det"

I to sæsoner har Jacob Risgaard nu været en del af det populære DR-program Løvens Hule. Foto: DR / Per Arnesen.

Løvens Hule-investor erkender, at det aldrig bliver noget, han vænner sig til.

I aften ruller sidste afsnit af sæson seks af Løvens Hule over skærmen. Sammen med Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jesper Buch og Jan Lehrmann, er det sidste gang i denne sæson, at Jacob Risgaard sidder klar til at investere i forskellige virksomheder.

Læs også

Løvens Hule i aften: Gamle kendinge vender tilbage

I to sæsoner har Jacob Risgaard nu været en del af det populære DR-program, men det betyder ikke, at skærmtiden er noget, han har vænnet sig til.

“Til dig, der ser med. Tusind tak! Det er stadig totalt overvældende at sidde i stolen og efterfølgende se sig selv i fjernsynet. Man vænner sig sgu ikke til det. Jeg ser også alle jeres kommentarer, jeg læser dem alle, jeres rosende ord. Det gør mig glad! Det skal I vide,” skriver han i et opslag på sin private Instagram-profil.

“En af de mest underholdende sæsoner”

Jacob Risgaard kalder den seneste sæson af Løvens Hule for “en af de mest underholdende sæsoner af Løvens Hule.”

“Godt skruet sammen, høj energi og de fedeste cases fra spændende mennesker,” lyder det rosende fra Coolshop-medejeren.

Det er også i sæson seks, at Jacob Risgaard har lavet en investeringen, der har en helt særlig plads i hans hjerte.

“Selvfølgelig går jeg med, fordi jeg tror på, at det kan blive en endnu bedre forretning, end det allerede er. Men det er også en investering med hjertet, for det er en arbejdsplads i Sæby, hvor mere end 70 medarbejdere er beskæftiget i højsæsonen. Det skal vi værne om, og jeg er helt sikker på, at Coolshops mange gæster, og hotellets mange besøgende fra Norge og Sverige kan være med til at cementere positionen som et af Danmarks bedste luksus- og spahoteller.”

Sådan lød det fra Jacob Risgaard, da et hotel i Nordjylland løb med den hidtil største Løvens Hule-investering i programmet. Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Rekord i Løvens Hule: “Investering med hjertet”

Om investeringen bliver overgået i denne sæson, kan ses i aftenens udgave af Løvens Hule, der bliver sendt på DR 1 klokken 20.00, men allerede nu kan ses på DR.TV. 

 

 

 

Dagens Gossip