Jobnyt for Ulla Essendrop: Aftenshowet bliver skiftet ud

Siden 2015 har Ulla Essendrop været vært på Aftenshowet på DR og sideløbende haft andre værtsopgaver ved for eksempel Danmarksindsamlingen, Året der gik og Eurovision. Nu er det hos DR Nyheder, at den dygtige vært får lov til at udfolde sig. Foto: DR / Martin Juul.

Nu er der jobnyt, lyder det fra tv-værten.

Efter påske er det ikke længere Ulla Essendrop, der byder seerne velkommen, når DR-programmet Aftenshowet sender.

Det afslører hun i et opslag på Instagram. 

Læs også

Klar besked: Han forlader X Factor i aften

“Jobnyt: Efter påske sætter jeg Aftenshowet på pause, og tager et stint hos de gode folk på DR Nyheder, hvor der venter spændende opgaver,” skriver hun og fortsætter:

“Først skal jeg vænne mig til at stå op før hanegal, så jeg kan være frisk, opdateret og klar til at byde seerne velkommen til dagens første TV Avis på DR 1.”

Foto: Instagram.

Siden 2015 har Ulla Essendrop været vært på Aftenshowet på DR og sideløbende haft andre værtsopgaver ved for eksempel Danmarksindsamlingen, Året der gik og Eurovision. Nu er det hos DR Nyheder, at den dygtige vært får lov til at udfolde sig. 

Pause for Puk

Nyheden om jobskiftet kommer samme uge, som journalist-kollegaen Puk Elgård også har meldt ud, at hun holder en pause fra Go’ morgen Danmark frem til sommer.

Ligesom Ulla Essendrop skal Puk Elgård lave andre programmer for den kanal, hvor hun er ansat. Hvilke programmer der er tale om, er ikke meldt ud i skrivende stund. 

Efter nyheden om pausen kom frem, har Puk Elgård set sig nødsaget til at slå noget fast.

“Rundt omkring kan man læse forskellige overskrifter. ‘Puk stopper, trækker stikket’. Jeg får beskeder fra forskellige journalister, om jeg kan sætte et par ord på, at jeg stopper,” fortæller hun i en video på sin Instagram-profil og fortsætter:

“Jeg stopper ikke en skid. Jeg skal lånes ud til nogle andre programmer, og sådan har det altid været i den tid, jeg har været ansat på Go’ morgen Danmark,” slår hun fast.

Det er et kæmpe privilegium at få lov til, tilføjer Puk Elgård, som samtidig slår fast, at hun kommer til at savne Go’morgen-holdet og seerne, mens hun er væk.

Læs også

Nu slår Puk Elgård fast: "Jeg stopper ikke en skid"

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip