Kæmpe Hollywood-stjerne sagde nej til rollen som James Bond

Foto: Shutterstock

Hugh Jackman endte næsten med at blive James Bond, men han takkede pænt nej, da han fik muligheden.

Mange store skuespillere drømmer om, at kunne kalde sig 007, men det gjorde Hugh Jackman ikke.

Jep, det er rigtigt, Jackman afviste angiveligt rollen som James Bond, før Daniel Craig blev castet, og forklarede ifølge Unilad, at han 'ikke ville gøre de samme ting' eller blive typecastet som en actionhelt.

Læs også

Efter massiv kritik: Nu reagerer ‘Pyrus’ selv på TV2’s beslutning

"Rollen som helte-stjernen. Det var kød-og-kartofler for mange amerikanske film, den type. Det var alle forskellige former for heroiske fyre i svære situationer. Jeg tænkte: 'Øh, nej. Det her er et problem," sagde han.

Mens X-Men-skuespilleren overvejede at spille 007 og endda blev tilbudt rollen, besluttede han sig imod det: "Jeg tænkte: 'Hvis jeg gør det og Wolverine, har jeg ikke tid til at gøre noget andet.' Jeg synes klart, det er mere interessant at spille folk, der farver uden for stregerne.”

Så grunden til, at Hugh Jackman sagde nej, var fordi, at han ikke ville blive ved med, at lave den samme slags film, og have superhelte rollen igen. Men prøvede noget anderledes.

Dette var dog før, at Daniel Craig endte med rollen som 007, og nu er rollen oppe i luften igen, efter at Daniel kontrakt om, at være James Bond udløber, og det vides stadig ikke hvem der skal overtage.

Nogle af de andre som rygterne går på, som kunne overtage 007 rollen er Henry Cavil, Idris Elba og Regé-Jean Page.

Læs også

Hunden sad i vejkanten og vogtede over plastikpose: Paul fik et chok, da han åbnede den

 

Dagens Gossip