Kendt komiker med diagnose deltager i ‘Luksusfælden’

Nicolai kæmper med en svær ADHD-diagnose, som hindrer ham i at finde et arbejde, fastholde det og blive en ansvarlig kæreste. Foto: TV 3.

Luksusfældens eksperter har styr på pengesager, med de kommer til kort, når det handler om ADHD-diagnoser. Så for at blive klogere på Nicolais hverdag, beder de komikeren Anders Stjernholm om hjælp.

I Slagelse bor Nicolai sammen med sin britiske forlovede Abigail. De to har kendt hinanden i snart ti år, men Nicolais elendige økonomi truer lykken.

Læs også

Nicolais kæmpe gæld afsløres for kæresten: Udvandrer i chok i ‘Luksusfælden’

I tirsdagens afsnit af ‘Luksusfælden’ er programmets eksperter, Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen, taget til Slagelse for at hjælpe parret.

Abigail er træt af at agere mor for Nicolai. Hun knokler for at spare penge sammen til parrets drømmebryllup, mens Nicolai sidder derhjemme og spiller Playstation.

Det ulige forhold er dog ikke det eneste, parret kæmper med. For Nicolai kæmper med en svær ADHD-diagnose, som hindrer ham i at finde et arbejde, fastholde det og blive en ansvarlig kæreste. 

Luksusfældens eksperter har styr på pengesager, med de kommer til kort, når det handler om ADHD-diagnoser. Så for at blive klogere på Nicolais hverdag, beder de komikeren Anders Stjernholm om hjælp. For ud over at være komiker, journalist og politiker, har han også selv ADHD, og han er ambassadør for ADHD-foreningen.

Om det lykkes eksperterne og Anders Stjernholm at hjælpe Nicolai kan ses i aften klokken 20.00 på TV3.

Læs også

Endte i hektisk hjemmefødsel: DR-vært er blevet mor igen

 

 

 

 

 

Dagens Gossip