Klar besked: Han forlader X Factor i aften

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Han er den næste i rækken til at blive stemt hjem, lyder det.

I sidste uge overraskede Thomas Blachman mange, da han ved afslutningen af aftenens X Factor-program tog sagen i egen hånd. Han valgte at smide sine egne deltagere ud af programmet.

Læs også

Chok i X Factor: Blachman gør det utænkelige

Det kommer ikke bag på Danske Spils oddssætter og X-faktor ekspert, Mathias Reimer Larsen, at det var Neva og Ida, der måtte forlade X-Faktor fredag aften i sidste uge. Det lå i kortene, da de allerede ugen forinden var tæt på at sige farvel til konkurrencen.

I fredags stod de i farezonen sammen med Vilson Ferati, som dermed dømmes som favorit til at skulle sige farvel til den populære scene i aften. Han står med odds 1.40 til at blive stemt hjem.

“Statistisk set, så er det den person, der kommer i farezonen, der er næste i rækken til at blive stemt hjem, medmindre de virkelig overrasker ugen efter. Men Vilson Ferati, der har Martin Jensen som mentor, har svært ved at hamle op med de tre favoritter til at vinde,” siger Mathias Reimer Larsen i en pressemeddelelse.

Mathias Reimer Larsen mener, at Martin Jensen som ny dommer har haft det svært, men har været god til at få det bedst mulige ud af det, han har haft at arbejde med. 

Fokus på hadbeskeder

X-Faktor har i den forløbne uge sat fokus på hadbeskeder på sociale meider, og selvom oddsætteren både tager udgangspunkt i talenternes kunnen og mediernes opmærksomhed på dem, er det ikke, fordi det har ændret på oddsene til at vinde sangkonkurrencen.. Det er stadig Lucca, Nikoline Steen Kristensen og gruppen The Kubrix, der har de bedste odds for at vinde.

“Ud over, at det i fredags - igen var de unge talenter som Lucca og Nikoline Steen Kristensen, der strålede, så er Martin Jensen også oppe mod Blachmans The Kubrix. Blachman kan jo bare det med at skabe ting i X-Faktor. Og denne gang har med en gruppe at gøre, som virkelig tager rampelyset på scenen,” udtaler Mathias Reimer Larsen.

Læs også

Lise Rønne er berørt: Det gør mig ked af det

 

 

 

 

 

Dagens Gossip