Line Baun Danielsen overrasker: Gør comeback på skærmen

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Efter knap fem års fravær vender Line Baun Danielsen tilbage på skærmen.

Efter næsten fem års pause fra skærmen er Line Baun Danielsen snart tilbage.

Læs også

TV 2 afslører: Han bliver ny vært

Hun bliver nemlig OL-vært hos Discovery. 

Det oplyser Discovery i en pressemeddelelse. 

Tilbuddet om værtsrollen kunne Line Baun Danielsen ikke takke nej til.

“Man kan ikke sige nej til at dække OL. Så simpelt er det. Og på en eller anden måde er det en cirkel, der bliver afsluttet i min TV-karriere. Jeg startede på sporten på TV2 for 33 år siden – det her føles så rigtigt og stort. Og selvom jeg har været væk fra TV og ikke mindst sportsjournalistikken i mange år, er det ligesom cirkushesten, der lugter savsmuld. Jeg har sagt ja med både ydmyghed og stolthed, og seerne kan forvente en velforberedt vært med sommerfugle i maven,” siger Line Baun Danielsen og tilføjer:

“Og ærligt, så er det modigt af Discovery at satse på en snart 60-årig kvindelig vært og matche hende med en 27-årig mandlig vært. En ‘lige højre’ til alderskonventionerne,” siger Line Baun Danielsen, der skal danne makkerpar med Discoverys egen vært Simon Egeskov under OL-dækningen på discovery+ og Kanal 5. 

“En ekstraordinær OL-dækning”

Hos Discovery er glæden og forventningerne mindst ligeså store til Lines TV-comeback. 

"Flere af os lærte jo for alvor Line at kende for mange år siden, da hun brændte igennem på skærmen omkring alle de største sportsbegivenheder i verden. Nu fuldender Line den cirkel, når hun vender tilbage til netop sportens univers. Hun kommer til at indgå i en stærk værtsgruppe, der dagligt skal levere alt det bedste fra Tokyo 2020 til seerne, og jeg er helt overbevist om, at Line med sit vindende væsen og høje faglige niveau vil være med til at skabe en ekstraordinær OL-dækning. Vi glæder os til at få hende med på holdet," siger Søren Klæstrup, Head of sports hos Discovery Danmark.

Læs også

Fødselsdagsbillede af kronprins Frederik begejstrer: Se det her