Linse Kessler køber peberspray i Tyskland: ‘Det er godt til selvforsvar’

Foto: Polfoto/Jonas Olufson (arkivfoto)

Linse Kessler og veninde Didde er på jagt efter peberspray i Tyskland, selvom det er ulovligt at have en peberspray i Danmark. Men der er en særlig grund til, at Linse Kessler gerne vil have fingrene i én.

I aftenens afsnit af Familien fra Bryggen har Linse Kessler et ganske særligt ærinde i det tyske bjergområde Harzen, hvor hun er på tur med sin gode veninde Didde.

Der er nemlig én ting, som Linse Kessler rigtig godt kunne tænke sig at tage med over den danske grænse:

- Jeg vil jo rigtig gerne have noget peberspray med hjem, fordi, at det må man ikke købe i Danmark, lyder det fra Linse Kessler, som forklarer, hvorfor hun gerne vil have fingrene i den ulovlige spray:

Læs også

Linse deler afslørende billede efter operation: 'Jeg skal holde mig i ro'

Det er jo ikke fordi, jeg render rundt og sprayer alle folk med peberspray i hovedet. Men det er godt til selvforsvar.

Linse Kessler bliver dog en smule udfordret, da hun insisterer på at tale tysk med receptionisten, som prøver at forklare hende, hvor hun kan finde pebersprayen henne.

Ved hjælp af en række fagter lykkes det dog Linse Kessler at forklare, hvad hun leder efter:

Læs også

Ærlig Linse Kessler: Det synes jeg om Diddes kæreste

- Hvem fanden havde regnet ud, at der kun er f’er i peberspray, lyder det fra en lettere opgivende Linse.

Det er ikke alle, der forstår, hvorfor Linse Kessler vil have våben og har behov for at føle, at hun kan forsvare sig selv. Men ifølge Linse Kessler selv, er der en god forklaring:

- Jeg har engang levet i et meget voldeligt forhold. Der kunne jeg godt blive vækket om natten og blive meget forskrækket og måske skulle have forsvaret mig selv i stedet for. Jeg tror, det sidder så dybt i mig, at ved min seng, der står altid et boldtræ og så har jeg sådan en lille kniv liggende. Den er lovlig.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Hør Linse Kessler fortælle, hvorfor hun vil have en peberspray i videoen lige herunder og se resten af afsnittet, når TV3 sender Familien fra Bryggen i aften klokken 20.00.

Linse i chok over Lebbe-Lone: ‘Jeg er smækfornærmet’

 

 

Dagens Gossip