Løvens Hule-investor køber vild gave til svigermor

Løverne i DR-programmet Løvens Hule: Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jacob Risgaard, Jan Lehrmann og Jesper Buch. Foto: Per Arnesen / DR.

Det var en særlig gave, der blev givet til svigermoren.

Hvad giver man sin svigermor i gave? Hvis du er i tvivl, så er det et godt udgangspunkt at tage fat i hendes egne ønsker. Det må man sige, at Løvens Hule-investor Jacob Risgaard har gjort.

Læs også

Nu melder de ud: Dette kan genåbne i Danmark

For at glæde sin svigermor har han købt en større ubebygget grund i hjembyen Frederikshavn. Det skriver Kanal Frederikshavn. 

Svigermoren bor i midtbyen i Frederikshavn, og lige overfor er der en stor grund. Det er den grund, som Jacob Risgaard har valgt at købe.

Jacob Risgaard er en af de fem løver i DR-programmet Løvens Hule. Foto: Per Arnesen / DR.

“Der en stor grund, som hun var så bange for, at der en dag blev bygget et højhus på. Men jeg har netop købt den grund af kommunen, og nu laver vi en insektmark. Vi pløjer hele grunden op og planter en masse vilde blomster på grunden, og først hvis min svigermor bliver træls, bygger vi et højhus,” fortalte en grinende Jacob Risgaard i programmet "Ud af hamsterhjulet", som i sidste uge blev sendt til alle elever i 8., 9. og 10. klasse i Frederikshavn Kommune.

Bor i Frederikhavn

Jacob Risgaard bor sammen med sin kone og to børn i Frederikshavn. Han voksede op i Sæby og har siden holdt fast i det nordjyske. 

En af de investeringer, han har lavet i DR-programmet Løvens Hule, er også en investering med hjertet, som banker for det område, hvor han kommer fra. 

“Selvfølgelig går jeg med, fordi jeg tror på, at det kan blive en endnu bedre forretning, end det allerede er. Men det er også en investering med hjertet, for det er en arbejdsplads i Sæby, hvor mere end 70 medarbejdere er beskæftiget i højsæsonen. Det skal vi værne om, og jeg er helt sikker på, at Coolshops mange gæster, og hotellets mange besøgende fra Norge og Sverige kan være med til at cementere positionen som et af Danmarks bedste luksus- og spahoteller,” udtalte Jacob Risgaard i en pressemeddelelse i forbindelse med investeringen i Hotel Viking. 

Det var den hidtil største Løvens Hule-investering i programmets historie, og det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Rekord i Løvens Hule: “Investering med hjertet”

 

 

 

Dagens Gossip