'Luksusfælden'-deltager overrasker: Har gjort det uventede

Foto: TV3/Viaplay Group

Efter gårsdagens afsnit har Michael taget en stor og uventet beslutning.

TV3 har i mange år sendt forbrugerprogrammet ‘Luksusfælden’, hvor danskere kan tilmelde sig for at få hjælp til en ofte uoverskuelig og rodet økonomi.

Nogle er heldige at blive gældfri, mens andre er kørt i så store økonomiske ruiner, at det er svært at se sig ud af. Tirsdag aften løb afsnit fem af sæson 30 over skærmen på TV3.

Læs også

Afslører: Her er alle deltagerne til 'Stjerner i trøjen'

Her kunne seerene møde Michael, som havde en gæld på 800.000 kroner. Det ønskede han naturligvis at få ændret på, hvilket eksperterne skulle hjælpe med.

Og da eksperterne forlod Michael, var han da også motiveret og klar til at komme videre med livet uden gæld.

Hvis Michael fulgte eksperternes budget, så ville han være gældfri på seks år og fire måneder.

Det er i 'Luksusfælden'-regi en overskuelig tidshorisont, men efter besøget har Michael givet den mere gas end påkrævet, og det kommer nu til gavn i forhold at komme af med gælden, fortæller han til Realityportalen.

– Jeg har reguleret lidt i budgettet, så jeg kunne øge afdraget med 1000 kroner om måneden, forklarer Michael til Realityportalen og fortsætter:

– Derudover var der ting, som eksperterne ikke havde taget højde for. Jeg har eksempelvis fået penge tilbage fra et tidligere lejlighedsdepositum, så dem har jeg brugt til at afdrage.

Michael fortæller yderligere til Realityportalen, at han med med de ekstra 1000 kroner i måneden forventer at være gældfri om cirka fem år.

Læs også

Tidligere TV 2-profil lander nyt job: Skifter til konkurrenten

 

Dagens Gossip