Luksusfælden i aften: Henriette blev snydt for 250.000 kroner

Foto: Viafree.

I aften får seerne lov til at være med på sidelinjen, når Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Louise Fredbo-Nielsen, skal hjælpe Henriette fra Korsør.

I aften får seerne lov til at være med på sidelinjen, når Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Louise Fredbo-Nielsen, skal hjælpe Henriette fra Korsør.

Læs også

Luksusfælden i aften: Tog kokain til familiefødselsdag

Hun er uddannet pædagog, men vil hellere hygge sig i sin lille butik, hvor hun sælger genbrugsfund. Det er en forretning, der går op og ned. Nogle måneder tjener hun mindre end, hvad det koster at leje butikslokalerne. Andre måneder løber det kun lige rundt. Men Henriette elsker sin butik og drømmer om at kunne leve af den. 

Drømmer om at blive gældsfri

Udover at leve af forretningen, så drømmer Henriette også om at blive gældfri og har hidtil troet, det kunne fikses ved et trylleslag. 

Hun skylder 250.000 kroner til forskellige kviklånsselskaber, fordi hun over telefonen lod sig overtale til at lade en engelsktalende herre overtage styringen over hendes computer, gav ham sine Nem-ID koder og lod ham optage kviklån i hendes navn, på hendes vegne for øjnene af hende. Hun stolede blindt på, at hun ville få det dobbelte igen dagen efter. Det skete ikke. 

Du kan høre Henriette fortælle om telefonopkaldet nederst i denne artikel. 

Ny ekspert i Luksusfælden

Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Louise Fredbo-Nielsen er i aftenens afsnit tilkaldt for at forsøge at rydde op i det kæmpe rod, Henriette har skabt for sig selv. 

Louise Fredbo-Nielsen er ny på Luksusfældens eksperthold. Hun er fremtidsforsker og har en kandidatgrad fra Copenhagen Business School. Louise er også forfatter til en bog om investering, og så er hun medstifter af en organisation, der arbejder for økonomisk ligestilling. 

På Luksusfældens eksperthold glæder Louise sig til at arbejde for at deltagerne får styr på økonomien, fordi det er afgørende for deres velbefindende. Og første opgave er Henriettes kaotiske gæld.

Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Louise Fredbo-Nielsen er i aftenens afsnit tilkaldt for at forsøge at rydde op i det kæmpe rod, Henriette har skabt for sig selv.  Foto: Viafree.

Men de lægger hårdt ud. De starter nemlig med at bede Henriette om at lukke sin butik, som hun holder meget af. Om Henriette er med på den, kan man få svar i Luksusfælden i aften.

 

Læs også

Cecilie Beck i chok: “Det er jo helt vildt”

 

 

Dagens Gossip