Luksusfælden: Mille bruger 22.000 kroner på energidrik

Mille har svært ved at undvære sine Red Bulls, som hun gerne drikker fem af om dagen. I længden svarer det til, at Mille bruger hele to måneder af hendes barselsdagpenge på energidrik, og det har hun ikke råd til.

 

Eksperterne i Luksusfælden kommer på rigtig hårdt arbejde, når de skal en tur til Allerød i aftenens afsnit. Her møder de nemlig Mille, der er rigtig god til at sætte en facade op. Inderst inde er hun dog bund ulykkelig, og det skyldes især hendes store økonomiske problemer, hvor en stor del af pengene går til at finansiere hendes overforbrug af energidrik.

Hun drikker nemlig intet mindre en fem om dagen, og mens fem dåser ikke fylder meget i det store billede, så giver det lidt af en øjenåbner for Mille, da Luksusfælden viser hende, hvor meget hun drikker på et helt år.

”Det her er et årsforbrug af energidrik, og det er dit forbrug,” lyder det fra den ene ekspert.

”Det er meget,” svare Mille hurtigt, inden den anden ekspert begynder at sætte tal på, hvor mange energidrikke hun indtager og hvor mange penge, hun bruger i løbet af et helt år.

”Mille det forholder sig jo sådan, at du drikker fem af de her om dagen. Det er 1825 styks om året. Og hvis vi ganger det op, så har du brugt 22.000 kroner om året på energidrik,” fortæller eksperten, der mere præcist prøver at forklare, hvor mange penge det faktisk er i forhold til Milles økonomi.

”Og sætter vi det op i et lidt større kontekst, så svarer det til over to måneders barselsdagpenge, som du er på lige nu”,

Svineri

Det høje beløb kommer som lidt af et chok for Mille og hendes veninde, der begge udbryder sindssygt. Sindssygt mener eksperterne også, at det er, men de kalder det også for en omgang svineri.

”Det er sindssygt, men jeg ville måske også bruge ordet svineri omkring det her. Både i forhold til din økonomi, men jeg tror heller ikke, at din krop sætter særlig stor pris på, at du drikker så mange Red Bulls,”

Den betragtning er Mille ikke uenig i, og hun fortæller, hvordan hun stort set kun lever af energidrik. Hun har næsten ingen appetit, og hun vælger derfor ofte at tage en energidrik, da hun føler, at hun får lidt mæthedsfornemmelse af sådan en.

Hun er dog klar til at lægge energidrikken på hylden, da hun ikke ønsker, at hendes datter skal vokse op med en syg mor.

”Mig og den energidrik har et godt forhold til hinanden, men jeg kan også godt se, at det skal stoppe. Og jeg kan også på længere sigt se, at det ikke kan fortsætte på den her måde, for min datter skal jo også have en mor, mange år frem, og ikke en der er syg, fordi jeg lever på den måde jeg gør,” lyder det fra Mille.

Hvilke problemer Luksusfælden ellers støder på hos Mille, kan man finde ud af i aftenens program på TV3.

Læs også

Nytårsforsæt: Sådan kan du spare 14.000 kroner op i år uden den store indsats

 

 

Dagens Gossip