Mads Moldt vandt 'X Factor', men bryder med årelang tradition: "Jeg skal give slip på støttehjulet"

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Mads Moldt vil gå sine egne veje.

Årets vinder af ‘X Factor’ blev endnu en gang en af de helt unge. Det blev nemlig 15-årige Mads Moldt, som havde Thomas Blachmann som dommer.

Sidste år vandt Solveig Lindelof programmet, og hun var dengang også 15 år.

Læs også

IKEA med trist nyhed: Nu sker det i Danmark

I weekenden optrådte deltagerne Tina Mellemgaard, Kári Fossdalsá og Mille Bergholtz i Fårup Sommerland, men Mads Moldt var ikke til stede. Det er der til gengæld en helt særlig årsag til.

Mads Moldt har nemlig besluttet at fokusere på sin musik fremfor at spille i storcentre og forlystelsesparker, som flere tidligere vindere ellers har gjort umiddelbart efter programmet. Det fortæller han på Instagram.

'Nu skal jeg lære selv at stå på begge mine ben igen og give slip på mine støttehjul. Jeg vil komme til at bruge tid på at lave mere musik, gå i niende klasse og lære, hvad det vil sige at arbejde med musikken i en verden uden 'X Factor'. Det betyder, at jeg de næste mange måneder vil klargøre mig selv og ikke kommer til at gæste shows rundt i landet lige foreløbig. Jeg glæder mig til at se jeres ansigter, og jeg håber, I fortsat vil følge med', skriver han blandt andet.

Foto: Instagram

Denne strategi bakkes op af dommer og mentor Thomas Blachmann, som til B.T siger, at “Han er så cool. Der er ikke noget, der kan smadre ham – andet end mishåndtering. Nu skal han bare ud og koncentrere sig og ikke udvandes af alt muligt.”

Læs også

Fantastisk nyt til bilister: Satser for kørselsfradrag forhøjes

 

 

Dagens Gossip