Mascha Vangs læge tror ikke sine egne øjne: Sådan ser hun ud efter seks ugers fedekur

Ane Sørensen

376 uger siden

|

02/05/2017
TV
Arkivfoto: Polfoto
Arkivfoto: Polfoto
Mascha Vang er bekymret for sin krop i forbindelse med det kontroversielle tv-program Min fede træner.

Dagens topnyheder

Realitystjerne og blogger Mascha Vang er en af fire kendisser, der deltager i det kontroversielle tv-program Min fede træner, hvor de skal hjælpe overvægtige danskere med at tabe sig.

Før slankekuren kan gå i gang, skal de kendte dog først tage mest muligt på, hvorefter de skal smide de overflødige kilo sammen med hver deres deltager. 

Mascha Vang har hurtigt lagt sig ud i forbindelse med eksperimentet. Seks uger inde i forløbet tager hun en tur til lægen, for at få hans vurdering af hendes helbred.

Foto: TV3

Det viser sig, at Mascha Vang allerede er blevet 20 centimeter større om livet og har taget 10 kilo på. Hun er bekymret for sin krop og i tvivl om, hvorvidt hun overhovedet kan gennemføre forsøget, som kræver, at hun lever usundt i yderligere seks uger.

- Jeg har det faktisk sådan lige nu, at jeg er i tvivl om, om det her, det er det værd. At gå igennem sådan et forsøg. Det er altså min lille krop det går ud over her. Det er den, jeg skal have resten af mit liv, lyder det fra Mascha Vang.

Allerede inden Min fede træner havde premiere i forrige uge, mødte konceptet stor kritik. Programmet havnede i lidt af en shitstorm i medierne - ikke mindst på de sociale, hvor forargede danskere har krævet udsendelserne stoppet.

Også fagfolk har kritiseret tv-programmet - herunder Per Nielsen, som er formand i Landsforeningen for Overvægtige:

- Det er decideret ødelæggende for det arbejde, vi prøver at lave i foreningen. Hvis der er nogen, som tror, det er sådan, man skal gribe svær overvægt an. Ja, motion og sund kost er godt, men hvis du tror, at du kan holde et vægttab ved udelukkende at dyrke motion - uden at have alle de andre aspekter med, så taber du kampen, udtalte Per Nielsen til Ekstra Bladet. 

Se Mascha Vang før og efter i videoklippet lige herunder og hør lægens vurdering.

Du kan se resten af afsnittet, når TV3 sender Min fede træner onsdag klokken 20.00.

Mascha Vang vakte for nylig debat på de sociale medier, efter hun havde købt en dyr gave til sin femårige datter.