'Masterchef'-dommer lander nyt job: Tid til et nyt liv

Foto: Shutterstock.com

Dak Wichangoen har i mange år prioriteret arbejdet som kok meget højt, men nu er det tid til et nyt liv, hvor arbejdet ikke længere er førsteprioritet.

Den 36-årige topkok Dak Wichangoen blev køkkenchef som 25-årig, og i 10 år knoklede hun som en gal. Derudover har hun medvirket som dommer i TV 3’s ‘Masterchef’.

Arbejde har der altså været nok af, men i 2021 blev hun mor til en datter, og det har ændret Daks tilgang til arbejdslivet, som ikke længere er førsteprioritet.

Læs også

Hun påstår at have beviser for at være Madeleine McCann: Nu kommer hun med stor afsløring

Det har det ellers været i de år, hvor Dak arbejdede somt som køkkenchef på Michelin-restauranten Kiin Kiin i København. Her kunne arbejdsugen godt komme op omkring 100 kroner.

Datterens ankomst har dog ændret markant på dette, og sidste år flyttede Dak fra København til Aarhus. Her var der ikke nogen umiddelbar plan for fremtiden, men den er nu på plads.

Dak Wichangoen teamer nemlig op med topkokken Steffen Villadsen, der for nylig meldte ud, at han rykker ind i køkkenet på den historiske Sjette Frederiks Kro, der ligger nord for Aarhus.

- Nu starter en helt ny kapital....eller er det nærmere en helt ny bog....hvem ved? En ting er helt sikker.....og det er, at jeg glæder mig! Steffen min ven, jeg ser frem til at blive en del af et fedt team. Stå ved din side og hoppe ind i en ny mad eventyr med dig. Tænker at vi er THE PERFECT MATCH. Ser frem til at være et hold af kokke og et team som skal skabe noget godt håndværk, go' mad, tage Hr. og Frue Danmark med på vores næste mad rejse. En rejse hvor maden er i fokus, som den altid har været for os, MEN også en rejse hvor familielivet ikke er en second priority, lyder det i et opslag på Facebook fra Dak.

Går du og har lyst til at smage Daks mad, så skal du altså forbi Aarhus nu.

Om fremtiden fortsat vil byde på dommertjansen i ‘Masterchef’, må tiden dog vise. Foreløbig er Dak at finde i den nuværende sæson, som ruller over skærmen.

Læs også

Bizart: Parkede sin bil midt på motorvejen

 

Dagens Gossip