Melvin trækker sig som vært: Ramt af hjernetumor

Melvin Kakooza backstage ved Danish Music Awards i Royal Arena. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Komikeren trækker sig som vært på X Factor.

Melvin skal ikke være vært på X Factor alligevel. Ifølge Ekstra Bladet er han ramt af en hjernetumor, og derfor trækker han sig som vært.

Læs også

LIGE NU: Regeringen indkalder til møde

'Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk. Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få for, at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid', lyder det i en pressemeddelelse fra Jakob Riis, manageren for Melvin Kakooza.

Melvin er blevet en af de mest populære tv-værter i Danmark. Det skyldes blandt andet populære indslag som dette fra Natholdet.

Overtog Sofie Lindes plads

Tilbage i december kom det frem, at komikeren Melvin Kakooza overtog Sofie Lindes plads i X Factor. Men nu trækker han sig som vært på grund af sygdom.

Læs også

Hvor er Melvin? Komiker går viralt med hysterisk sjovt klassefoto

Han så frem til at blive vært på programmet.

"Jeg glæder mig til at blive en del af hele det her format, som jeg har set med på, siden det begyndte i 2008. I 'X Factor' er det deltagerne, der er omdrejningspunktet, og min vigtigste opgave er at være en god tovholder på det hele og sørge for god stemning i studiet, så deltagerne føler sig trygge," udtalte Melvin Kakooza.

Hvem der bliver ny vært på programmet, er ikke meldt ud i skrivende stund. 

Læs også

Melvin Kakooza er ny vært på X Factor

 

 

Dagens Gossip